Nepřehlédnutelná čarodějka z Dragon’s Crown Pro
Dragon's Crown Pro Novinka Nepřehlédnutelná čarodějka z Dragon’s Crown Pro

Nepřehlédnutelná čarodějka z Dragon’s Crown Pro

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Třída podpory pro všechny ostatní členy skupiny.

Reklama

Dnes tady máme páté video ze série, která nám postupně představuje postavy hry Dragon's Crown Pro. Tentokrát jde o celkem charakteristickou postavu čarodějky.

Jde o okouzlující ženy, které se vyznají v temné magii. Jsou velmi slabé, ale nedostatek síly vyvažují velkými znalostmi, které nelze ignorovat. Čarodějky toho mohou hodně, udělat lahodné jídlo, ovládat kostlivce nebo přeměňovat nepřátele na neškodné žáby. Jedná se o třídu podporující celou řadu spolubojovníků a mohou tak pomoci svým přátelům různým způsobem.

Port hry Dragon's Crown pro PlayStation 4, vyvinutý studiem VanillaWare, bude podporovat 4K rozlišení na PS4 Pro, nabídne nový hudební doprovod, nahraný nově živým orchestrem, podporuje funkci cross-play s PlayStation 3 a PS Vita verzemi (také půjdou importovat uložené pozice) a budete si moci vybrat mezi anglickým a japonským dabingem.

Dragon's Crown Pro prozatím vyjde 8. února 2018 pro PlayStation 4 pouze v Japonsku a první kopie budou navíc obsahovat digitální gamebook, ale s velkou pravděpodobností se PS4 verze hry dostane i na západ.

Zdroj: Atlus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama