Atlus vyvíjí akční puzzle Catherine: Full Body
Catherine: Full Body Novinka Atlus vyvíjí akční puzzle Catherine: Full Body

Atlus vyvíjí akční puzzle Catherine: Full Body

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4

Na hře pracuje studio vedené režisérem Persony 5 Katsurou Hashinem.

Reklama

V roce 2011 vyšla pro PlayStation 3 a Xbox 360 akční puzzle hra Catherine. Hlavním hrdinou je 32letý Vincent, který podvádí svou snoubenku Katherine s jinou ženou jménem Catherine a zoufale se snaží přežít vlastní noční můry, kterými v důsledku svého jednání trpí. Catherine: Full Body nám představí "třetí Catherine", jejíž osobnost a aura by měly být úplně jiné, než jaké měly dvě předchozí.

Třetí "Catherine" se jmenuje Rin a dabovat ji bude Aya Hirano a nové epizody s původními partnerkami mají proměnit původní milostný trojúhelník na milostný čtverec. Kromě nových epizod s Catherine a Katherine hru rozšíří i další předělové filmy v anime stylu a další sexy příhody. Puzzle části hry prošly významným vývojem. Teď je mohou vyřešit hráči, kteří jsou v řešení hádanek špatní, ale i velmi dobří.

Za vývojem stojí Studio Zero vedené režisérem Persony 5 Katsurou Hashinem a Atlus původně oznámil japonské vydání hry někdy "příští zimu" a následně vypustil první trailer s doplněním, že se pro japonský trh chystají verze pro PlayStation 4 a PS Vitu.

Západní trh se podle jedné z posledních zpráv dočká lokalizace hry Catherine: Full Body, ale bohužel nevíme, na jaké platformy se na západě dostane a ani netušíme, kdy můžeme vydání očekávat.

Zdroj: Atlus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama