Sumo Digital chystají motokárové závody
Novinka Sumo Digital chystají motokárové závody

Sumo Digital chystají motokárové závody

Michal Burian

Michal Burian

2

Založeny jsou na zavedené globální značce.

Reklama

Sumo Digital patří mezi největší nezávislá studia ve Spojeném království. Díky třem kancelářím (Sheffield, Nottingham a indickém Pune) pracují hned na několika projektem. Oficiálně víme o akci Crackdown 3 pro Microsoft, Dead Island 2 pro Deep Silver a o first-person střílečce Project Nova, která je zasazena do universa EVE. Ve složce top secret ale nalezneme ještě jeden titul.

Neoznámenou hrou mají být motokárové závody, které jsou založeny na zavedené globální značce. S informací přišel uživatel fóra ResetEra, jenž obrázek vyštrachal na internetu.

Nebylo by to poprvé, co by v Sumo Digital pracovali na motokárových závodech. Byl to právě tento tým, který vytvořil závody Sonic and All-Stars Racing Transformed. Nabízí se tak možné pokračování. Zároveň ale nesmíme zapomenout, že Sumo Digital mají prsty také v LittleBigPlanet 3. Fanoušci této značky si jistě vzpomenout na LittleBigPlanet Karting z roku 2012 pro PS3. Takže se nabízí i možnost, že se Sumo Digital dohodli se Sony a chystají pro ně pokračování. V neposlední řadě je tady potom Nintendo s Diddy Kong Racing.

Zdroj: WCCFTech.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama