Treyarch má pokračovat s Call of Duty: Black Ops
Novinka Treyarch má pokračovat s Call of Duty: Black Ops

Treyarch má pokračovat s Call of Duty: Black Ops

Michal Burian

Michal Burian

32

Letos v listopadu nás má čekat Black Ops 4, kde nebudou jetpacky, píše insider.

Reklama

Americké studio Treyarch se má i v letošním roce držet značky Black Ops a přinést hráčům v listopadu Call of Duty: Black Ops 4. Píše o tom insider Marcus Sellars na svém Twitteru, kde přináší i první detaily.

Call of Duty: Black Ops 4 se podle něj bude odehrávat v moderní době, ale s nohama pevně na zemi. Jinými slovy nemáme čekat žádné jetpacky, kterých jsme si užili dost v Advanced Warfare. Novinkou bude Switch verze, podporovat má dodatečný obsah, HD Rumble a ovládání pohybem.

Kromě Switch verze má Black Ops 4 dorazit na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Marcus Sellars se v poslední době dost proslavil, v poslední době informoval o remasteru Dark Souls a předčasně prozradil i Nintendo Labo. Uvidíme, zda i tentokrát má správné informace. Pokud ano, tak se CoD po loňském WWII s druhou světovou válkou vrátí do moderní doby, kde budeme součástí nějakého velkého konfliktu.

Co by to znamenalo pro budoucnost Call of Duty? Jak se zdá, tak Treyarch bude přinášet díly z moderní doby, případně budoucnosti. Sledgehammer Games by se mohli po WWII zaměřit na další konflikty naší historie a Infinity Ward zase na ne tak vzdálenou minulost. Tím by série Call of Duty pokryla téměř vše.

Zdroj: VG247.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama