Šéfové studia Sledgehammer se přesouvají na jiné pozice v Activisionu
Call of Duty: WWII Novinka Šéfové studia Sledgehammer se přesouvají na jiné pozice v Activisionu

Šéfové studia Sledgehammer se přesouvají na jiné pozice v Activisionu

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Změny nemají mít vliv na dodatečné balíčky pro Call of Duty: WWII, natož na další díl.

Reklama

V roce 2009 veteráni herního průmyslu Glen Schofield a Michael Condrey založili pod Activisionem studio Sledgehammer Games, do kterého nalákali i několik bývalých spolupracovníků z Visceral Games, aby společně pracovali na Call of Duty. Nejprve pomohli Infinity Ward dokončit Modern Warfare 3 a poté vytvořili Advanced Warfare a velmi úspěšné WWII s návratem do oblíbené druhé světové války.

Je tak překvapením, že oba dva ve Sledgehammer Games končí. Nejde ale o žádný bouřlivý odchod, Glen Schofield i Michael Condrey budou nadále spolupracovat s Activisione. Společnost jim nabídla nové výkonné role. Co přesně ale bude tato dvojice dělat, v současné době nevíme. Možná to má souvislost s chystaným odchodem výkonného ředitele Activisionu. Eric Hirshberg v březnu končí u Activisionu a nevíme, kdo usedne do křesla generálního ředitele firmy.

Do vedoucí pozice Sledgehammer Games se dostane Aaron Halon, který je zakládajícím členem týmu a má plnou důvěru všech. Tyto změny by neměly mít vliv na plánované dodatečné balíčky pro Call of Duty: WWII, natož na vývoj dalšího dílu. I když člověk nikdy neví, Schofield a Condrey byli nejen vedoucími studia, do vývoje se dost zapojovali.

Zdroj: Kotaku

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama