PixARK vstoupí do předběžného přístupu
Novinka PixARK vstoupí do předběžného přístupu

PixARK vstoupí do předběžného přístupu

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Spojení Minecraftu a ARK: Survival Evolved dorazí koncem měsíce na Steam a Xbox One v předběžném přístupu. Pro PS4 a Switch později.

Reklama

Koncem měsíce se v Early Access sekci Steamu a Xbox Games Preview programu objeví spojení Minecraftu a ARK: Survival Evolved. PixARK se začne v rozpracované verzi prodávat pro PC a Xbox One od 27. března. Hra láká na průzkum tajuplného ostrova, kde musíte přežívat, lovit, pěstovat plodiny, budovat přístřešky a dávat si pozor na dinosaury.

Plná verze by měla být hotova do konce letošního roku. Poté se hra dostane i na PlayStatoion 4 a Nintendo Switch.

Připomeňme si, co jsme o hře napsali: „PixARK se od ARK: Survival Evolved nebude moc lišit. Skupina hráčů se probudí na tajuplném ostrově. Aby přežili, musí lovit, pěstovat plodiny a budovat přístřešky, které je ochrání před dinosaury, přírodními riziky a potenciálními nepřátelskými hráči. S využitím dovedností a přírodních zdrojů musíte zkrotit nebo zabít bludná stvoření a naučit se cestovat mezi světy, abyste odhalili tajemství, které tento ostrov obklopují.

PixARK nabídne singleplayerové i online multiplayerové přežívání v nebezpečné světě. Tvůrci připravují více než 100 dinosaurů a dalších tvorů, které půjdou zkrotit a osedlat. Samozřejmostí je postupný progres vaší postavy a možnost si hrdinu přizpůsobit, stejně tak procedurálně generovaný svět a questy, aby každé dobrodružství bylo jiné.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama