This Is the Police 2 - Vítejte v Sharpwoodu
Novinka This Is the Police 2 - Vítejte v Sharpwoodu

This Is the Police 2 - Vítejte v Sharpwoodu

Michal Burian

Michal Burian

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Nová šerifka to nebude mít v zapadlém městečku jednoduché.

Reklama

Pouhý týden zbývá do vydání druhého dílu noir adventury This Is the Police. Hra je nám dnes připomenuta formou traileru, který zve na prohlídku zapadlého městečka Sharpwood kdesi na severu Spojených států amerických. Obyvatelé tohoto městečka žijí v úzce propojené komunitě. Všichni se znají a po celé generace dodržují různé tradice, některé z nich se mohou zdát barbarské. Zároveň ve městě kvete kriminalita a v ulicích se daří pašerákům a gangům.

Přítrž všemu má udělat Lilly Reedová (namluví ji Sarah Hamiltonová), která se stává novým šerifem. Úkolem nového šerifa je udržovat pořádek a mír, což se ukáže jako hodně obtížné. Její kolegové totiž nejsou nejspolehlivější a rozkazy Lilly neberou vážně. Aby toho nebylo málo, tak kartami zamíchá cizinec jménem Warren Nash. Warren se objeví ve městě a vy nevíte, co od něj máte očekávat. Může přinést spásu, ale zároveň i zkázu.

V pokračování This Is the Police se máme těšit na nové mechanisky, které od nás budou vyžadovat, abychom si promysleli jednotlivé situaci, strategicky přemýšleli a správně rozhodnuli. Zároveň musíme mít na paměti dovednosti, schopnosti a silné a slabé stránky ostatních policistů, což bude hrát důležitou roli, stejně jako využívání zdrojů.

This Is the Police 2 vychází 2. srpna na PC. O několik měsíců později dorazí hra i ve verzích pro konzole PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama