Yo-kai Watch 3 vychází v Evropě v zimě, v Severní Americe až 8. února
Novinka Yo-kai Watch 3 vychází v Evropě v zimě, v Severní Americe až 8. února

Yo-kai Watch 3 vychází v Evropě v zimě, v Severní Americe až 8. února

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo 3DS 3DS

Zároveň vyšla aktualizace Moon Rabbit Crew pro Yo-kai Watch Blasters.

Reklama

Level-5 původně o vydání hry Yo-kai Watch 3 na západě neuvažoval, což pro mne osobně bylo celkem zklamání, ale s informací od Nintenda o updatu pro Yo-kai Watch Blasters, přišla příjemná zpráva o třetím řadovém dílu série. Yo-kai Watch 3 nakonec vyjdou pro 3DS v Evropě ještě letošní zimu a v Severní Americe pak 8. února 2019. Hra nabídne nové lokality, úplně nové postavy a také nový bojový systém.

Yo-kai Watch 3 se totiž odehrávají ve městě St. Peanutsburg, což je místo někde ve Spojených státech amerických. Hlavním hrdinou je Keita, který se na území USA přesunul z Japonska společně se svým otcem. Keita se setká s řadou "amerických yo-kayů", přičemž vše, počínaje jejich vzhledem a konče jejich schopnostmi, má vzbuzovat vyloženě "americký" pocit.

Přesun na území Spojených států ale neznamená, že se do země vycházejícího slunce nepodíváme. Zatímco příběh Keity je zaměřený na St. Peanutsburg a USA, druhý hlavní hrdina jménem Inaho pobývá ve městě Sakura New Town v Japonsku. Inahin příběh je vyloženě detektivního rázu a s týmem Yo-kai řeší trochu jiné případy.

Nintendo také vydalo bezplatnou aktualizaci pro hry Yo-kai Watch Blasters: Red Cat Corps a Yo-kai Watch Blasters: White Dog Squad (naši recenzi si můžete přečíst zde) s názvem Moon Rabbit Crew. Update přidává do her další mise a nové obří bossy, kteří jenom čekají na souboj s vámi. Hráči, kteří budou mít na své konzoli uložená data z předchozích her, navíc získají speciální bonusy.

Hry Yo-kai Watch Blasters můžete zakoupit v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama