Nové díly Splinter Cell a Prince of Persia? Je to otázka zdrojů
Prince of Persia Novinka Nové díly Splinter Cell a Prince of Persia? Je to otázka zdrojů

Nové díly Splinter Cell a Prince of Persia? Je to otázka zdrojů

Michal Burian

Michal Burian

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

„Není to otázka vůle, je to otázka prostředků.“

Reklama

Už je to hodně dlouho, co jsme si naposledy zahráli nové díly ze sérií Splinter Cell a Prince of Persia. První jmenovaný nás naposledy svou návštěvou poctil v roce 2013 s dílem Blacklist, zatímco legendární Prince of Persia v roce 2010. Mnozí jsou přesvědčeni o tom, že Ubisoft značku Prince of Persia zmrazil z důvodu úspěchu Assassin's Creed, což je možná pravda. Ale proč si nemůžeme zahrát nový příběh tajného agenta Sama Fishera?

Na to se zeptal redaktor amerického Game Informeru hlavního tvůrčího mozku v Ubisoftu. Serge Hascoet odpověděl, že miluje Splinter Cell i Prince of Persia, ale v současné době pro nás nemá žádné informace. „Mohu prozradit, že bojujeme o zdroje. Není to otázka vůle, je to otázka prostředků.“ V rozhovoru zmiňuje ještě jednu zajímavost. V minulosti byl ve vývoji prototyp nového Prince of Persia. Poté ale ve studiu zjistili, že je to něco mnohem víc. Byl to čerstvý nápad, jenž si zasloužil vlastní značku. Takhle nějak měla vzniknout série Assassin's Creed.

Dle dřívějších informací vypadá pravděpodobněji návrat Splinter Cella. Ředitel Ubisoftu Yves Guillemot letos v červnu na E3 v Los Angeles prohlásil, že chtějí tuhle značku zpět, zatímco o Prince of Persia mluvil na začátku tohoto roku jeho tvůrce Jordan Mechner. Na Twitter napsal, že na Prince of Persia nezapomněli a pracují na tom, aby se tenhle hrdina do světa her vrátil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama