Jak se v ​Pok​éemon: Let’s Go, Pikachu! a Let’s Go, Eevee!​ stát Mistrem trenérem?
Novinka Jak se v ​Pok​éemon: Let’s Go, Pikachu! a Let’s Go, Eevee!​ stát Mistrem trenérem?

Jak se v ​Pok​éemon: Let’s Go, Pikachu! a Let’s Go, Eevee!​ stát Mistrem trenérem?

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1
Platformy Nintendo Switch Switch

Titul Master Trainer můžete získat pro konkrétní druh pokémona.

Reklama

16. listopadu dorazí na konzoli Switch prozatím poslední díly pokémonní série, tedy Pokémon: Let’s Go, Pikachu! a Pokémon: Let’s Go, Eevee! Pokemon Company nám prostřednictvím nového traileru a sérií screenshotů prezentuje, jak můžete pro určitý typ pokémona získat titul Master Trainer.

Jakmile se stanete šampiónem v pokémonní lize, bude získání titulu Master Trailer jednodušší. Po celém regionu Kanto začnete potkávat nové speciální trenéry. Jedná se o Master Trainery a každý z nich je považován za nejsilnějšího trenéra pro konkrétního pokémona. Takže pro každého pokémona z oblasti Kanto, najdete jednoho Master Trainera.

Tito trenéři stále uvažují o svém oblíbeném pokémonovi a pořád na něj myslí. Díky tomu můžete na první pohled poznat, o koho jde. Reprezentuje to ikona pokémonů nad jejich hlavami a také barva jejich oděvu se dost výrazně liší od ostatních trenérů.

Někteří mistři po vás budou chtít nějakou malou, jednoduchou službu, ale většina z nich bude chtít hned bojovat. Vašim jediným úkolem tak bude bojovat pouze s těmi druhy pokémonů, které mají daní trenéři rádi.

Každého tohoto pokémona budete muset vycvičit tak, abyste se mohli utkat s těmito náročnými vyzyvateli. Vzhledem k tomu, že tyto bitvy s Master Trainery jsou skutečnými testy vaší osoby a síly vašeho pokémona, nemůžete ani vy a ani protivník používat během zápasu podpůrné předměty.

Nejlepší hráči pak od Master Trainerů získají jejich titul dokládající, že jste také Mistrem svých oblíbených druhů. Získané tituly mohou být dokonce zobrazeny přímo ve hře během Link Battles, aby i vaši přátelé mohli obdivovat vaše získané dovednosti.

Hry Pokémon: Let’s Go, Pikachu! a Pokémon: Let’s Go, Eevee! můžete předobjednat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama