Designér The Last of Us Part II nazývá hru „naprosto neuvěřitelnou“
Novinka Designér The Last of Us Part II nazývá hru „naprosto neuvěřitelnou“

Designér The Last of Us Part II nazývá hru „naprosto neuvěřitelnou“

Denis Růžička

Denis Růžička

12
Platformy PlayStation PlayStation 4

Co tím přesně myslel?

Reklama

Studio Naughty Dog bylo zticha od té doby, co vydalo na E3 2018 první gameplay trailer a žádné další větší detaily nezveřejnilo. Jednoduše hráče furt napínají. Nicméně to má dobrý důvod. Nikdo z hráčů nechce vědět příliš, dokud si sám hru nespustí a nezahraje. Sami vývojáři nechtějí říct tolik, dokud si nebudou jistí, že je ten správný čas ukázat trailer, či přiblížit, jak to všechno bude vypadat.

Designér Asher Einhorn napsal na svůj osobní Twitter, že tohle bude „naprosto neuvěřitelné“ a tím nás ještě více navnadil na další velká odhalení.

Einhorn vypadá z celého projektu velice nadšený. Co tím přesně chtěl říct a z čeho je tak velmi nadšený zůstává neznámé, ale věřím, že to bude něco fascinujícího. Pravda, mohl chválit hru samotnou, herectví, příběh nebo animace. Pravděpodobně tím, co napsal myslí celkové zkušenosti z práce na hře. Nicméně stejně jako jeho uznávaný předchůdce může The Last of Us Part II znamenat důležitý impozantní milník v zábavě a hratelnosti.

Sony letošní rok nechystá PlayStation Experience a tak v současné době nikdo netuší, kdy má v plánu Naughty Dog odhalit více detailů. Jednou možností jsou každoroční The Game Awards, konají se 6. prosince. Větší akce už do konce roku v plánu není. Možná se tak dočkáme až na začátku roku 2019, čekání by se ale mělo vyplatit.

Není zatím ani potvrzené datum vydaní, ale mluví se o konci roku 2019 pro PS4. Studio nenechává nic náhodě a vše vypilovávají, aby hra nezklamala hráče ani kritiky a vývojáři samotní, tak mohli být pyšní na tento titul.

Závěrem si připomeňme první gameplay záběry, prezentované v červnu na E3 v Los Angeles. Hru můžete předobjednat na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama