Assassin’s Creed III Remastered dorazí koncem března
Novinka Assassin’s Creed III Remastered dorazí koncem března

Assassin’s Creed III Remastered dorazí koncem března

Michal Burian

Michal Burian

16
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Pro držitele Season Passu z Odyssey i samostatně.

Reklama

Březen se nám začíná pěkně plnit, 7. je Total War: Three Kingdoms, o den později Devil May Cry 5 a Kirby's Extra Epic Yarn, 15. One Piece: World Seeker a Tom Clancy's The Division 2, 21. by měl vyjít The Sinking City, o další den později Sekiro: Shadows Die Twice, 26. čtvrtá epizoda The Walking Dead: The Final Season a 29. potom Tropico 6 a Yoshi's Crafted World. No, a k těmto hrám se nově přidává Assassin’s Creed III Remastered.

Ubisoft slibuje Assassin’s Creed III Remastered přesně 29. března pro PlayStation 4, Xbox One a PC. V tento den bude hra dostupná pro majitele Season Passu z Assassin’s Creed Odyssey, kteří za předělávku neutratí ani korunu, a samostatně se bude prodávat také 29. března, a dokonce i ve fyzické podobě ve verzích pro PS4 a Xbox One. Cena byla stanovena na 40 dolarů.

Assassin’s Creed III Remastered podporuje rozlišení 4K a HDR na PS4 Pro, Xbox One X a PC. Dále se chlubí texturami ve vysokém rozlišení, novým grafickým enginem a několika dalšími grafickými vylepšeními. Vývojáři pozměnili herní mechaniky a ergonomie byla také vylepšena.

Remaster zahrne plnou verzi třetího dílu Assassin’s Creed společně se singleplayerovými misemi “Benedict Arnold” a “Hidden Secrets,” stejně tak expanzi Tyranny of King Washington, a hlavně Assassin’s Creed III Liberation Remastered.

Popis hry Assassin’s Creed 3: „Titul odehrává na pozadí války za americkou nezávislost na konci 18. století. Představí nového hrdinu Ratohnhaké:tona potomka indiánského kmene mohavků. Po přijetí civilního jména Connor se stává novým hlasem volajícím po spravedlnosti v odvěké válce asasínů s templáři. Hráči se stanou zabijáky ve válce za osvobození od bezohledné tyranie v nejstylizovanějších a nejplynulejších bitvách celé dosavadní série. V Assassin’s Creed III se během války hráči dostanou od nádherných a nezkrocené přírody, přes živoucí koloniální městečka, až na chaotická bojiště, v nichž se americká armáda George Washingtona utkává s velkolepou britskou armádou.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama