Manažer Atlusu promluvil o možných remasterech Persony 3 a 4
Catherine: Full Body Novinka Manažer Atlusu promluvil o možných remasterech Persony 3 a 4

Manažer Atlusu promluvil o možných remasterech Persony 3 a 4

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox One PlayStation PlayStation 3

„V současnosti je naši největší výzvou vydání hry, která bude lepší než Persona 5.“

Reklama

V lednu tohoto roku udělal tchajwanský internetový magazín GNN Gamer na veletrhu Taipei Game Show 2019 rozhovor s majitelem značky Atlus. Cílem rozhovoru bylo zjistiti, jak Naoto Hiraoka vidí budoucnost současných a připravovaných herních sérií. Celý rozhovor si můžete přečíst zde, níže vám přinášíme ty nejzajímavější body.

Na začátku rozhovoru Hiraka sdělil, že v současné době nemají žádné jasné plány ohledně budoucí spolupráce společnosti Atlus se Segou, ale obě firmy jsou v dost těsném kontaktu, což vyvrcholilo vytvořením kostýmů z Yakuzy a Sonica pro taneční Personu 5: Dancing in Starlight.

Také si pochvaloval úspěch Persony 5, kdy se celosvětově prodalo 2,4 milionu kopií hry, ale v budoucnu se Atlus zaměří na vydávání pro Japonsko a asijský trh.

Co se týče postavy Jokera v Super Smash Bros. Ultimate, tak za touto spoluprací stojí hlavně pozvání od Masahiro Sakurai ze společnosti Sora Ltd. Jelikož má Sakurai rád Personu 5 a Hiraka je zase hráčem Super Smash Bros. jsou v Atlusu velmi rádi, že mohli navzájem spolupracovat a vytvořit tento vztah.

Na otázku, zda může výskyt Jokera ve Super Smash Bros. Ultimate znamenat port Persony 5 pro Switch, odpověděl Hiraka vyhýbavě: „Ta tuto otázku nemám konkrétní odpověď, ale osobně si myslím, že je Nintendo Switch velmi atraktivní platforma.“

Další dotaz se týkal hry Catherine a potenciální možnosti vytvořit celou sérii. Zde prý budou tvůrci čekat až na reakce hráčů a až pak budou přemýšlet o dalším kroku.

Další otázka směřovala na Shin Megami Tensei V. Pátý díl je aktuálně stále ve vývoji. Ale protože se jedná o vůbec první hru pro Nintendo Switch, je před vývojáři mnoho drobností, které je třeba pečlivě uvážit. Důležitá je samotná prezentace hry a proto se máme obrnit trpělivostí a na další konkrétní novinky ještě počkat.

Pokud jde o budoucí výzvy společnosti Atlus, mezi které řadí velký úspěch Persony 5, je v Atlusu největším úkolem vydat hru, která by svou kvalitou a oblibou přesáhla hranice Persony 5. Jde především o projekt Re Fantasy, jehož vývoj jde prý velmi dobře, stejně tak jako práce na několika nových projektech, které ještě nebyly ani oznámeny.

Nakonec se redakce GNN Gameru zeptala na potenciální remastery Persony 3 a Persony 4, ale odpověď byla opět spíše vyhýbavá: „I když vám v tuto chvíli nemůžu říct nic konkrétního, vždy jsme v tomto směru dostávali od hráčů spoustu návrhů. Akceptovali jsme je a také je chápeme a pokud se naskytne příležitost, budeme o remasterech aktivně ve společnosti diskutovat.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama