Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 představuje druhý klan
Novinka Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 představuje druhý klan

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 představuje druhý klan

Michal Burian

Michal Burian

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Klan Brujah nabízí rychlost a sílu.

Reklama

Pokračování povedené akce Vampire: The Masquerade – Bloodlines nám dnes formou traileru představuje druhý klan krvežíznivých upírů. Brujah vás budou lákat do řad na sílu a rychlost, kterou můžete získat. Nejprve pro ně ale musíte splnit mise a získat si jejich důvěru. To platí i o zbývajících čtyřech klanech, které budou postupně představovány.

Tak co, líbí se vám tento klan a chtěli byste získat schopnosti Potency a Celerity? První zmíněná schopnost se soustředí na sílu. Budete větší, silnější a odolnější. Díky Potency můžete klidně kopnutím zničit stěnu, odhazovat nepřátele nižší úrovně a lidi nebo vytvořit tlakovou vlnu úderem pěstí do země. To Celerity vám zajistí větší rychlost a reakce. Bude se hodit při uskakování do stran při útoku nepřítele, zatímco v jiných situacích můžete klidně zpomalit čas, vyhnout se kulkám atd.

Obě schopností zní rozhodně zajímavě. Navíc je bude možné postupně vylepšovat a být silnější a silnější upír. Uvidíme, co nabídnou další čtyři klany. Ale myslím, že klan Brujah nabízí dobré vyvážení mezi silou a rychlostí. Další klan může být zaměřen klidně na stealth.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 vyjde v roce 2020 na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama