Hry WRC 8, Bee Simulator a Paranoia exkluzivitami pro Epic
Bee Simulator Novinka Hry WRC 8, Bee Simulator a Paranoia exkluzivitami pro Epic

Hry WRC 8, Bee Simulator a Paranoia exkluzivitami pro Epic

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy Windows PC

Tři hry od společnosti Bigben.

Reklama

Společnost Bigben uzavřela s Epic Games Store exkluzivitu na své nadcházející tituly. Rallye závody WRC 8, Bee Simulator i RPG titul Paranoia: Happiness is Mandatory vyjdou ve verzi pro PC výhradně prostřednictvím Epic Games Store.

WRC 8 skončí exkluzivita 5. září 2020, Bee Simulatoru potom 3. října 2020 a Paranoia: Happiness is Mandatory bude na Steamu dostupné 14. listopadu 2020.

„Jsme velmi rádi, že můžeme posílit nabídku Epic Games Store řadou jedinečných her z našeho katalogu. Naše tři připravované hry jsou od sebe velmi odlišné: Bee Simulator je vynikající rodinná hra, Paranoia: Happiness is Mandatory je taktické CRPG a WRC 8 je oficiální rallye závodní hra a zároveň první rallye hra dostupná v Epic Games Store,“ napsalo vydavatelství Bigben v tiskové zprávě.

Připomeňme, že nedávno byla potvrzena exkluzivita u Oddworld: Soulstorm a Shenmue III. Z dřívějška je to Control, The Outer Worlds, Journey to the Savage Planet, Metro Exodus, Rebel Galaxy Outlaw, Twin Mirror nebo MechWarrior 5: Mercenaries.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama