Starship Troopers - Terran Command
Novinka Starship Troopers - Terran Command

Starship Troopers - Terran Command

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC

Hvězdná pěchota se vrátí v nové sci-fi strategii podle filmové klasiky.

Reklama

Na vydání v příštím roce se připravuje nová sci-fi válečná strategie Starship Troopers - Terran Command, která se inspirovala ikonickým snímkem Hvězdná pěchota od Paula Verhoevena. Tento biják nastartoval celou filmovou sérii, jež má celkem šest dílů, když končí posledním snímkem Starship Troopers: Záchrana Marsu z roku 2017.

Starship Troopers - Terran Command má vyjít někdy v průběhu příštího roku pouze na PC, což je dané tím, že běží na enginu současné řady Order of Battle, které se doposud věnuje vývojář nové videoherní hvězdné pěchoty. Žánrově se má jednat o válečnou sci-fi strategii v reálném čase kombinovanou s Tower Defence mechanikami.

 

Starship Troopers - Terran Command

 

Hra je ve vývoji přes dva roky, ještě nějaké ty měsíce bude, a zaměří se pouze na příběhovou kampaň pro jednoho hráče. S jakýmkoli multiplayerem se ale vůbec nepočítá. Obavy ale vzbuzuje vývojář nové hry. Je jím neznámé belgické studio The Artistocrats, které se může pochlubit pouze tou zmiňovanou druhoválečnou strategií Order of Battle a jejím datadiskům. Nic jiného nikdy nedělali.

Lze tedy očekávat, že Starship Troopers - Terran Command budou postavení na stejném technickém základě řady Order of Battle (byť třeba vylepšeném), který je skoro šest let starý. Hru pak vydá britský specialista na všemožné válečné strategie Slitherine Software.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=pz_CKhycqN4[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama