Star Wars: The High Republic
Novinka Star Wars: The High Republic

Star Wars: The High Republic

David Bernard

David Bernard

6

Nová éra pro Hvězdné války. Prozatím v podobě knih a komiksů.

Reklama

Společnost Lucasfilm odhalila kampaň pro rok 2020. Díky novým příběhům budeme moci prozkoumat universum Hvězdných válek v době 200 let před událostmi ze Skryté hrozby. Během tohoto roku budou vycházet romány pro dospělé i mladší fanoušky, knihy pro děti a komiksy od vydavatelů Disney Lucasfilm Press, Del Rey, IDW Publishing a Marvel.

Star Wars: The High Republic

Projekt Star Wars: The High Republic byl dříve nazýván Project Luminous. Éra se bude zaobírat časem, kdy je Galaktická republika a řád rytířů Jedi na vrcholu své prosperity. Děj se v tomto časovém období nebude překrývat s žádným z plánovaných filmů a poskytne tak tvůrcům prostor pro nová dobrodružství a originální postavy. "Jsme velice nadšeni, že můžeme započít tak bohatou a úrodnou éru pro naše autory. Budeme mít možnost spatřit Jedie v jejich nejlepších časech", řekla Kathleen Kennedy, presidentka Lucasfilmu.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=xCat5fXRyyU[/embed]

Star Wars: The High Republic bude zobrazovat Jedie tak, jak bylo od počátku zamýšleno - jako ochránce míru a spravedlnosti. Michael Siglain, kreativní ředitel vydavatelství Lucasfilm tvrdí, že se jedná o nadějné a optimistické časy, ve kterých jsou Galaktická republika i rytíři Jedi na vrcholu. I přesto si zlo najde svoji cestu. Čtenáři budou moci prozkoumat nová zákoutí galaxie a bohaté příběhy. "Dozví se také, čeho se Jediové bojí", láká Siglain.

"Toto období byla pro Jedie zlatá éra. Byl to čas galaktické expanze do jejího vnějšího okraje. Očekávejte bohaté příběhy o průzkumu, mapování galaxie, setkáních s novými kulturami a průkopnictví. Pro naše vypravěče je to neuvěřitelné pískoviště, na kterém si mohou hrát a my se nemůžeme dočkat, až spatříme jejich tvorbu." Řekl James Waugh, viceprezident Lucasfilmu pro franšízu a strategii.

Star Wars: The High Republic

Mezi autory nalezneme například Claudii Gray, Justinu Ireland, Daniela José Oldera, Cavana Scotta či Charlese Soulea. První knihy a komiksy budou k dispozici na události Star Wars Celebration, která se koná 27. až 30. srpna 2020 v americkém Anaheimu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama