GDC 2020 odloženo
Novinka GDC 2020 odloženo

GDC 2020 odloženo

Johny

Johny

1

Po několika dalších oznámených absencí se nakonec odkládá i samotný event.

Reklama

Tak ke zrušení akce přece jenom nedošlo. V pátek přišly další tři společnosti s tím, že se z důvodu obav koronaviru letošní GDC nezúčastní. Absence firem Amazon, Blizzard a Gearbox byly objeveny na Twitteru.

Následně potom se na oficiálních webových stránkách GDC 2020 objevila zpráva, že samotná událost odehrávající se v San Franciscu byla odložena.

"Po úzké konzultaci s našimi partnery v odvětví vývoje her a komunitou po celém světě jsme se rozhodli odložit konferenci Game Developers Conference.

Po stráveném roku připravování show s našimi poradenskými radami, přednášejícími, vystavovateli a partnery akcí, jsme opravdu naštvaní a zklamáni, že vás v tuto chvíli nemůžeme na akci zvát.

Chceme poděkovat všem našim zákazníkům a partnerům za podporu, otevřené diskuse a povzbuzení. Jak nám všichni připomínají, skvělé věci se dějí, když se komunita spojí na GDC. Z tohoto důvodu máme v úmyslu uspořádat událost GDC později v létě. Budeme spolupracovat s našimi partnery, abychom dokončili některé detaily, a v nadcházejících týdnech budeme sdílet další informace o našich plánech."

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama