Demo Iron Man VR a výhodné balení s Move ovladači
Novinka Demo Iron Man VR a výhodné balení s Move ovladači

Demo Iron Man VR a výhodné balení s Move ovladači

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy PlayStation PlayStation 4

Vyzkoušejte si nový Marvel zážitek pro virtuální realitu již dnes.

Reklama

Titul pro virtuální realitu Marvel's Iron Man VR, jenž mají na starosti vývojáři z Camouflaj a bude dostupný alespoň prozatím exkluzivně pro PS VR, se dočkal v minulosti hned několika odkladů, avšak nyní to vypadá, že vývoj hry se již blíží do svého finále a skutečně se jí dočkáme v nově avizovaném datu vydání, které je stanoveno na 3. července.

Autoři nicméně nechtějí, abyste kupovali zajíce v pytli, takže si pro všechny zájemce připravili bezplatné demo, které si z PS Store můžete stáhnout již dnes. Díky tomu si můžete vyzkoušet, jak se převtělení do Tonyho Starka v železném obleku povedlo a zda vám hratelnost titulu vyhovuje. Demo obsahuje tutoriál, jednu misi, v níž bude střílet nebezpečné drony a dvě výzvy, které se zaměří na vaši zručnost v boji a letu.

Pokud si následně demo zahrajete, odemknete si tím speciální Molten Lava skin pro vaše brnění do plné verze.

Zároveň s vydáním tohoto dema společnost Sony Interactive Entertainment oznámila, že na trh uvede výhodné balení, v němž naleznete fyzickou kopii hry a dva pohybové ovladače Move. Doporučená cena tohoho balíčku je 2 790 Kč.

Toto balení je skutečně výhodná koupě, jelikož ovladače PlayStation Move jsou už docela dlouhou dobu nedostatkové zboží.

Demo Iron Man VR a výhodné balení s Move ovladači

Marvel's Iron Man VR si můžete předobjednat v obchodě Xzone.cz, kde si lze zakoupit jak samostatnou hru (949 Kč), tak i ono výhodné balení (2 490 Kč). K předobjednávkám následně dostanete i bonus v podobě čtveřice skinů a tématu rozhraní pro váš PlayStation 4.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama