Exkluzivní odhalení týkající se Segy začátkem příštího měsíce
Novinka Exkluzivní odhalení týkající se Segy začátkem příštího měsíce

Exkluzivní odhalení týkající se Segy začátkem příštího měsíce

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4

Redaktor časopisu Weekly Famitsu, zaměřený na hardware, chystá "obrovskou exkluzivní reportáž".

Reklama

Během svého posledního živého vysílání na YouTube upozornil japonský technologický novinář Zenji Nishikawa na svůj chystaný článek, který bude součástí časopisu Weekly Famitsu, vycházejícím 4. června. Prý půjde o "obrovskou exkluzivní reportáž" srovnatelnou svou úrovní s články ohledně odhalení konzole PlayStation 5 na Wired.com.

Nishikawa připravuje pro časopis pravidelný sloupek zaměřený na digitální technologie nazvaný v překladu něco jako "Komplikovaná konverzace o hrách". Jeho článek, chystaný na 4. června, může být prý považován za "revoluční" a prý "naštve herní průmysl".

Nishikawa během svého live streamu o připravovaném článku prohlásil několik zajímavých věcí (viz video níže):

"Můj sloupek pro Famitsu z příštího týden je šílený. Dostal jsem informace na obrovského sólokapra... Je to článek světové premiéry. A je exkluzivní. Nebude to jako Nikkei nebo Weekly Bunshun, ale pokud chcete vědět, jestli je to opravdu tak velký sólokapr... tak rozhodně je! Je to sólokapr od herní společnosti, kterou všichni milují. Šílená reportáž. Minulý rok získal exkluzivní příběh o PlayStationu 5 Wired, že? Jiná média ne. Je to přesně tento druh článku. Rozhovor jsem vedl s vedoucími pracovníky a technickým personálem jedné určité společnosti a je to opravdu revoluční... skutečně je to revoluce."

"Příští čtvrtek to bude ve Famitsu. Už jsem jim poslal svůj rukopis, takže teď se provádí korektury. Je to článek na takové úrovni, že když vyjde ven, další média budou naštvána a budou se ptát například: "Proč jste nám to nepustili?" a lidi možná řeknou: "Kdo byl první, kdo tyto informace vypustil?", "Byl to Zenji Nishikawa, že?" Je to článek stejně velký jako původní odhalení PlayStationu 5. Jen jsem vám to chtěl říct předem."

"Nemohu říci [nic víc], ale je v pohodě, že vás upozorňuji. Na různých setkáních mi bylo řečeno, že je to v pořádku. Mluví se o tom na jiných místech. Jen ne prostřednictvím médií. Naštve to herní průmysl."

Poté Nishikawa poté údajně potvrdil, že jsou informace spojeny se Segou. Patrně to ale toto nechtěné vyzrazení není problém. Potom, co byl na své přeřeknutí upozorněn v komentářích, řekl Nishikawa neco jako: "Řekl jsem Sega? Pak je to Sega." Taky potom přidal, že "to určitě není Dreamcast 2".

Upřímně si teď nemůžeme být úplně jisti, jestli Nishikawa Segou pouze nechtěl navnadit čtenáře, ale 3. června si připomínáme 60. výročí tohoto japonského obra, takže bychom se opravdu mohli dovědět nějaké nové zprávy. Uvidíme.

Zdroj: Games Talk

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama