Warner Bros. asi chystá hru se Suicide Squad
Novinka Warner Bros. asi chystá hru se Suicide Squad

Warner Bros. asi chystá hru se Suicide Squad

Johny

Johny

1

Nedávno byly zaregistrovány domény "gothamknightsgame.com", "suicidesquadgame.com" a "suicidesquadkillthejusticeleague.com".

Reklama

Odhalení nové hry ze světa DC od vydavatele Warner Bros. Games se pomalu blíží. Podle pár týdnů starých informací je možné, že nový titul konečně spatříme 22. srpna na akci DC Fandome, ale teď to vypadá, jako bychom se měli dočkat více než jedné hry.

Warner Bros. asi chystá hru se Suicide Squad

Na zahraničním fóru Resetera se našel uživatel, který objevil před týdnem zaregistrovaná tyto nová doména:

Za registrací stojí společnost MarkMonitor Inc., kterou údajně zaměstnává Warner Bros. Games pro své webové stránky. Jednou z již existujících je "wbgames.com" . Toto však není moc velký důkaz, a proto berte tyto informace s rezervou.

První registrovaná webová stránka se bude nejspíš věnovat titulu, na který již několik let láká studio Warner Bros. Montréal. Podle názvu by se mohlo opravdu jednat o díl s Batmanem, kde budeme mít možnost hrát i za další superhrdiny jako jsou Nightwing, Robin, Catwoman, Batgirl nebo Oracle. V roce 2000 byl navíc vydán stejnojmenný komiks, který se zaměřoval na Batmana a jeho "rodinu". V tomto případě se nabízí implementace kooperace, která byla už párkrát zmíněna ve starých nepotvrzených únicích.

K dalším doménám však není moc co říct snad kromě toho, že o hře se Suicide Squad neslyšíme poprvé, a je možné, že tyto hry má na starosti samotné Rocksteady Studios a půjde o "hry jako služba" (Game as a Service). Proč ale jsou zaregistrovány dvě stránky se Suicide Squad? Že by byla ta druhá třeba mobilním titulem? Může se také jednat o kompletně jiné médium, než je hra.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama