Jde se lovit v Hunting Simulator 2
Hunting Simulator 2 Novinka Jde se lovit v Hunting Simulator 2

Jde se lovit v Hunting Simulator 2

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Na lov se vypravíte do Rumunska, USA ale i do českých lesů!

Reklama

Když před třemi roky vyšel v podání druholigového belgického studia Neopica první Hunting Simulator, s moc vřelou odezvou se zrovna nesetkal. A nyní tu máme čerstvě vydaný reparát v podobě Hunting Simulator 2, na kterém Belgičani z Gentu začali makat hned po dokončení jejich minulé hry FIA European Truck Racing Championship (naše recenze 6/10). Ještě než se od nás dočkáte recenze, tak se pojďme podívat, co druhý díl nabízí.

 

Jde se lovit v Hunting Simulator 2

 

K dispozici budete mít svého loveckého psa (výběr ze 4 ras) a i s jeho pomocí budete lovit na 33 druhů zvířeny. Hra nabízí 6 unikátních lokací inspirovaných reálnými místy: 4 jsou umístěné do USA: Pawnee National Grassland + Roosevelt National Forest v Coloradu a k tomu Bandera County + Chihuahua v Texasu. Dvě místa pak patří do Evropy: Harghita v Rumunsku + naše lesní mokřady v Česku.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=JS7EhfTyIuA[/embed]

 

Vybírat si můžete z více než 160 licencovaných zbraní, příslušenství a oblečení od značek Browning, Bushnell, Cryptek, Verney-Carron, Winchester a dalších. Tvůrci se dále chlubí realistickým chováním zvěře a její pokročilou umělou inteligencí, čemuž bych od tvůrců holčičích hříček s poníky ani za mák nevěřil. Hra je pouze pro jednoho, neobsahuje žádný multiplayer.

Nyní jsou v prodeji konzolové verze pro PS4, SW a X1. PC verze v digitálce i krabičce dorazí až 16. 7. 2020. Na Xzone k těmto krabičkovým edicím dostanete zdarma do vyprodání zásob exkluzivní brokovnici Beretta Model 486 od průmyslového designera Marca Newsona:

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama