FIFA 21 Novinka EA vydala nový trailer k FIFA 21

EA vydala nový trailer k FIFA 21

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Podívejte se na official reveal trailer k FIFA 21.

Reklama

Společnost Electronic Arts nově vydala reveal trailer ke sportovní hře FIFA 21. Poněkud netradiční trailer ukazuje funkci novém režimu "FUT Co-OP". Ten vám nabídne různé týdenní výzvy, které můžete plnit v kooperačním režimu. Bude zde i možnost upravovat vzhled svého týmu. Kromě toho jsme měli možnost zahlédnout známé hráče, kupříkladu legendu Manchesteru United Erica Cantona.

Teprve nedávno zveřejnila EA informace o tom, že na obálce krabicovky bude hvězda klubu Paris Sait-Germai, Kylian Mbappe. " Být na obálce FIFA je splněný sen. Hraju tuto hru od svého dětství a je mi ctí představovat celou novou generaci fotbalistů a být ve stejné skupině, jako knoho jiných úžasných fotbalistů, se kterými nyní sdílím tuto čest," řekl Mbappe. V samotném menu hry by měli být zobrazení fotbalisté Trent Alexander-Arnold, Joao Félix a Erling Haaland.

FIFA 21 bude officiálně vydána na PlayStation 4 a Xbox One 9. října. Fanoušci si ji však budou moci zahrát už 6. října, pokud si předobjednali Ultimate nebo Champions edici. Obyčejnou, Ultimate i Champions edici si můžete koupit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama