The Last of Us seriál rozšíří příběh původní hry
Filmy/Seriály The Last of Us Novinka The Last of Us seriál rozšíří příběh původní hry

The Last of Us seriál rozšíří příběh původní hry

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

16
Platformy PlayStation PlayStation 4

Producent seriálu Craig Mazin mírní obavy fanoušků.

Reklama

Producent nadcházejícího amerického seriálu The Last of Us z produkce HBO, Craig Mazin, slíbil, že se seriál "neodvrátí" od populární hry Naughty Dog.

Během rozhovoru pro BBC Radio 5 se Mazin rozpovídal o svém současném projektu, na kterém pracuje společně s Neilem Druckmannem, scénáristou The Last of Us. Mazin se snažil ujistit fanoušky o tom, že v tuto chvíli se nácházejí v pečlivém procesu, kdy se chystají svůj materiál více rozšířit, než ho vrátit zpět.

"Myslím, že se fanoušci obávají toho případu, kdy se licence dostane do rukou někoho jiného, někoho kdo tomu nerozumí a chystá se podstatnou část materiálu změnit. V tomto případě to dělám s člověkem, který tu hru vytvořil, a tak změny, které děláme, jsou navrženy tak, aby věci vyplňovaly a rozšiřovaly, nikoli, aby je měnily, ale spíše, aby se zlepšily," uvedl Mazin.

Samotný Mazin přiznává, že vytvořit seriál podle jeho oblíbené hry je jeho splněným snem. Zároveň ovšem poukazuje na to, že před nimi stojí pořád velká výzva, v podobě ztvárnění silných emocí, které se ve hře vyskytují. Už krátce po oznámení seriálové adaptace The Last of Us od HBO, ujistil Mazin fanoušky zprávou o tom, že sexuální orientace Ellie se nebude měnit.

Sony původně chtěla z The Last of Us udělat celovečerní film. Přípravy na něj byly dokonce oznámeny už v roce 2014 a nahrávání se mělo ujmou studio Screen Gems, které stojí za filmovou sérií Resident Evil. Projekt celovečerního filmu byl nahrazen seriálem, kde si produkci vzali na starost Sony Pictures Television a PlayStation Productions.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama