DOOM Eternal a The Elder Scrolls Online zavítají na nové konzole
DOOM Eternal Novinka DOOM Eternal a The Elder Scrolls Online zavítají na nové konzole

DOOM Eternal a The Elder Scrolls Online zavítají na nové konzole

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Rozpoutat peklo budeme moci i na next-genu.

Reklama

To, že na PlayStationu 5 a Xboxu Series X budou běhat i hry z předchozí generace konzolí není žádným tajemstvím. Některé tituly se pak budou těšit i z vylepšené verze, která ještě více zužitkuje nové možnosti těchto dvou strojů.

Mezi tyto vylepšené tituly se posléze nově zařadí i dvě povedené hry z vydavatelské stáje Bethesdy, kterými jsou DOOM Eternal a The Elder Scrolls Online.

O vylepšeních, které tyto dva tituly doznají na nové generaci, stejně jako o datu jejich vydání, budeme informováni později, avšak již nyní se ví, že jejich majitelé na aktuálních konzolích dostanou novou verzi na PlayStation 5 a Xbox Series X zcela zdarma. Při vydání by taktéž měla být dostupná původní hra v rámci zpětné kompatibility.

Podle doprovodného článku to pak vypadá, že podobného vylepšení by se mohly dočkat další tituly od Bethesdy, avšak prozatím si musíme vystačit s oznámením těchto dvou kusů.

Dále se rozhodně hodí připomenout, že tento víkend bude probíhat 25. QuakeCon, během něhož si můžete na Bethesda launcheru zdarma aktivovat původní Quake a když se poštěstí vybrat více než 10 000 amerických dolarů v darech, můžete se těšit i na jeho druhý díl. Zároveň samozřejmě nebudou chybět ani nové skiny do DOOM Eternal, Quake Champions a The Elder Scrolls Online, které lze získat po omezenou dobu v samotných hrách, případně sledováním streamů (to platí pro ESO).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama