Oznámeno Black Myth: Wu Kong
Novinka Oznámeno Black Myth: Wu Kong

Oznámeno Black Myth: Wu Kong

Ondřej Partl

Ondřej Partl

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hra si bere inspiraci z knihy Opičí král.

Reklama

Čínští indie vývojáři z Game Science, mající za sebou poměrně povedenou multiplayerovou strategii Art of War: Red Tides z roku 2016, oznámili jejich připravovaný titul Black Myth: Wu Kong skrze třináctiminutovou ukázku hratelnosti, z které je jasná inspirace knihou Opičí král, sledující cestu neohroženého krále Suna.

Titul bude singleplayerové akční RPG, které z dostupných záběrů působí silným soulslike dojmem, jenž se však může těšit ze skutečně lákavého zasazení. Hlavní hrdina bude mít k dispozici 72 speciálních schopností a pohybů.

Herní web Gematsu pak dal dohromady i přehlídku různých scenérií ze hry, jimiž se postupně můžete pokochat díky Unreal Engine 4.

Video pochází z youtube kanálu Gematsu

 

Co se následně týče platforem, tak bylo pouze řečeno, že se mohou těšit majitelé PC a "všech mainstream konzolí", tedy se dá předpokládat, že se titul ještě podívá na PlayStation 5 a Xbox Series X.

Datum vydání je prozatím spíše ve hvězdách, jelikož autoři pouze uvedli, že hru vydají, až s ní budou spokojeni. Samozřejmě je ale otázka, zda se titulu dočkáme i v Evropě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama