Amazon uzavřel spolupráci se Smilegate
Novinka Amazon uzavřel spolupráci se Smilegate

Amazon uzavřel spolupráci se Smilegate

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Společnosti mají v plánu uvést na trh novou hru v roce 2021.

Reklama

Není tomu až tak dávno, co se společnost Amazon rozhodla zvýšit své působiště v oblasti videoherního průmyslu. Nutno ovšem říct, že se jí to zatím nedaří. Nejnovější titul z prudukce Amazon Game Studios, Crucible, si u fanoušků příliš nadšení nevysloužil a hra se dokonce nedávno vrátila do bety. Nyní Amazon uzavřel partnerství s korejským vývojářským studiem Smilegate. O této skutečnosti informovalo Amazon Games skrze svůj web.

Spolu se Smilegate plánuje Amazon vytvořit a uvést na trh v roce 2021 novou hru. O jakou hru přesně by se mělo jednat, zatím není známo, ale ředitel Amazon Games Studios, Christoph Harman uvedl, že Smilegate je pro ně ideálním partnerem, protože vyvíjí online hry, které se Amazon snaží více rozvíjet. Mimo jiné Amazon Games v současné době také vyvíjí několik MMO her, jako například New World a The Lord of the Rings, ale i některé zatím neohlášené projekty.

Nová hra těchto dvou společností by se tak mohla ubírat k MMO žánru. Hra bude vydávána v Severní Americe a Evropě. Finanční podmínky dohody mezi Amazonem a Smilegate nebyly zveřejněny.

Studio Smilegate vyvíjelo hru Crossfire, která byla mezi hráči dosti oblíbená. Samotná hra má přes 670 miliónů registrovaných uživatelů a dosáhla počtu 8 miliónů hráčů. Po úspěchu v Koreji, spolupracoval Smilegate s Microsoftem, za účelem převedení této hry na konzoli Xbox One, pod názvem CrossfireX.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama