Další ukázky ze začátku letošního Gamescomu
Chorus Novinka Další ukázky ze začátku letošního Gamescomu

Další ukázky ze začátku letošního Gamescomu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Výtah toho nejzajímavějšího z prvního večera.

Reklama

Zatímco jsme si již v samostatných novinkách představili ty největší tituly z otevíracího večera letošního virtuálního Gamescomu, tak se zde nalézala hromada i těch trochu menších, které možná nepatří příliš do přímého mainstreamu (případně byly oznámeny již dříve), avšak pozornost si zcela jistě zasluhují. Proto si pojďme shrnout, čeho všeho jsme se tentokrát dočkali.

Scarlet Nexus

Tato nová japonská akce se představila již dříve, přičemž v nové ukázce dává pohled na frenetickou hratelnost, stylový vizuál a samozřejmě i zajímavé nepřátele.

Quantum Error

Tento titul vyrábí tým z TeamKill Media, kdy se jedná o first-person kosmický horror, nabízející hutnou atmosféru na PlayStation 4 a PlayStation 5.

DIRT 5 - Playgrounds

Byl představen i nový režim Playgrounds do připravovaného DIRT 5, ve kterém budete moci závodit v uživateli postavených výzvách, kdy se veškerá tvorba z aktuálních konzolí převede i na next-gen.

Jurassic World Evolution pro Nintendo Switch

Jurassic World Evolution je budovatelskou strategií od Frontier Developments, jenž vyšla v roce 2018. Letos v listopadu se však tato hra podívá i na Nintendo Switch, a to dokonce ve své kompletní edici, v níž naleznete všechna doposud vydaná DLC.

Surgeon Simulator 2

Ukázky se dočkala i bláznivina Surgeon Simulator 2, jíž uvedl Christopher Lloyd jako doktor Brown z Návratu do Budoucnosti. Trailer ohlásil vydání hry, kterou již můžete kupovat na Epic Games Store za 520 Kč.

Bridge Constructor - The Walking Dead

Ano, hříčka Bridge Constructor se letos dočká cross-overu se zombie světem The Walking Dead, což bylo ohlášeno poněkud zvláštním trailerem.

Video pochází z youtube kanálu serveru IGN

Warhammer Age of Simmar: Storm Ground

Během streamu se taktéž objevila nová hra od studia Gasket Games, jenž je složeno z veteránů z Relic Games, kteří pracovali na hrách ze série Warhammer 40,000 Dawn of War. Warhammer Age of Simmar: Storm Ground bude taktéž strategií, kde se Stromcast Eternals utkají s přízraky z Nighthaunt.

Hra vyjde v roce 2021 na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Teardown

Chtěli jste někdy naplánovat ten nejlepší heist všech dob ve světě, jenž je plně zničitelný a oplývá skvělou a zábavnou fyzikou, která z každého výbuchu udělá neskutečnou show? V tom případě by vás Teardown nemělo minout.

WWE 2K Battlegrounds

Tato bláznivá arkádová rubanice v sobě bude skýtat souboje více než 70 WWE hvězd a legend, jenž se poperou v zápasech bez naprostých pravidel.

Datum vydání je mířeno na 18. září pro PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Godfall

Nezapomnělo se ani na připravovaný looter-fighter od Gearboxu, jenž v novém traileru ukazuje další střípky z hratelnosti a rozhovor se samotnými tvůrci.

Titul vyjde do konce roku na PC a PlayStation 5.

Video pochází z youtube kanálu serveru IGN

Override 2: Super Mech League

Stream v sobě schoval i oznámení pokračování hry Override: Mech City Brawl, které tentokrát ponese podtitul Super Mech League, přičemž základ zůstává stejný, kdy se jedná o arénové souboje velkých robotů.

Ti si na frank budou dávat tento prosinec na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X a Nintendo Switch.

Lemnis Gate

Lemnis Gate je zajímavou střílečkou z první osoby, která si hraje s myšlenkou časové smyčky, která se každých 25 sekund resetuje, což vám umožní nastudovat vašeho nepřítele a vymýšlet zajímavé taktiky.

Vydání se dočkáme začátkem roku 2021.

Struggling

Tuto kooperační platformovku, jejíž jádro hratelnosti je založené na hrátkách s fyzikou, si můžete již od dnešního dne pořídit pro Nintendo Switch a PC.

Chorus

Chybí vám epické vesmírné bitvy plné akce a napětí? V tom případě by vaše chutě mohl trochu utišit připravovaný titul Chorus, jenž vyjde v roce 2021 pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X.

Fall Guys: Ultimate Knockout - Season 2

Roztomilé fazolky se v říjnu dočkají své druhé sezóny, kdy se na nás chystají nové úrovně a samozřejmě i různé vtipné oblečky.

Wasteland 3

Připomenout se muselo i RPG Wasteland 3, do něhož se můžete pustit již od dnešní půlnoci na PC, Xbox One a PlayStation 4.

Video pochází z youtube kanálu serveru IGN

Spellbreak

Chtěli jste si někdy vyzkoušet, jaké by to bylo, kdyby se battle royale mód podíval do fantasy světa, kde místo kulometů používáte kouzla, zaklínadla a lektvary? Inu, tak by vás mohl zaujmout free-to-play titul Spellbreak, jenž se nyní nachází ve své alfa fázi, přičemž plná verze se na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch podívá již 3. září.

Aragami 2

Ohlášeno také bylo pokračování stealth akce z roku 2016, jenž se bude odehrávat 100 let po prvním díle a nabídne kooperaci až pro tři hráče. Vydání je mířeno na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X.

Video pochází z youtube kanálu IGN

Project Cars 3

Závody Project Cars 3 připomněli své brzké vydání kratičkou launch ukázkou.

Video pochází z youtube kanálu serveru IGN

Sam & Max: This Time It's Virtual

Návratu se dočkalo i dynamické duo detektivů Sam & Max, kteří v nově oznámeném titulu s podtitulem This Time It's Virtual budou vyšetřovat nový případ, což se tentokrát bude dít ve virtuální realitě, takže helmy povinně s sebou.

Video pochází z youtube kanálu IGN

Pharaoh: A New Era

Remake titulu z roku 1999 nabídne modernizovaný kabátek pro jednu z těch lepších strategií, v níž stavíte své vlastní egyptské město. Předělávka dorazí v roce 2021 na PC.

Video pochází z youtube kanálu serveru IGN

EverSpace 2

Podívat se můžete i na 8 minut z hraní připravované vesmírné akce EverSpace 2

Video pochází z youtube kanálu serveru IGN

Cendres: A Survival Journey

Dále byl oznámen zajímavě vypadající survival, v němž se svou partou budete cestovat šedou prašnou krajinou, ve které dojde i na nějaká ta obtížná rozhodnutí.

Video pochází z youtube kanálu serveru IGN

Solasta: Crown of the Magister

Na své připomenutí nezapomnělo ani chystané RPG založené na principech D&D, které by mohlo evokovat například již starší Oblivion.

​Video pochází z youtube kanálu serveru IGN

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama