Killer v OP:PW4 a vlaková simulace Japanese Rail Sim
One Piece: Pirate Warriors 4 Novinka Killer v OP:PW4 a vlaková simulace Japanese Rail Sim

Killer v OP:PW4 a vlaková simulace Japanese Rail Sim

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Představení postav z Genshin Impactu, World Witches: United Front na mobilech a možná bude dalš Fuuraiki.

Reklama

One Piece: Pirate Warriors 4

Počet hratelných postav se nám ve hře One Piece: Pirate Warriors 4 neustále viditelně rozšiřuje. Tentokrát si pro nás Bandai Namco připravilo trailer s další stahovatelnou postavou, kterou je Killer. Ten má vyjít koncem roku také jako součást balíčku Worst Generation.

Killer, známý také jako Murder Machine, je členem posádky pirátů patřících pod Kida. I když sám o sobě není kapitánem, je brán jako jeden z Jedenácti supernov z Nejhorší generace. Jeho bojový styl je zaměřený primárně na bojová umění, ale v bitvách rád používá příruční kosu. Jeho přezdívka Killing Machine (Vraždící stroj) může někomu znít drsně a bezohledně,ale ve skutečnosti je tím, kdo udržuje dětskou impulzivní povahu Kida pod kontrolou a je v posádce něčím jako hlasem rozumu.

One Piece: Pirate Warriors 4 vyšla pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a přes Steam pro PC. Titul si můžete zakoupit v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.


Japanese Rail Sim: Journey to Kyoto

Společnost Sonic Powered vydá v Japonsku ještě letos PlayStation 4 verzi vlakovou simulace Japanese Rail Sim: Journey to Kyoto. Dokonce se tento titul objevil v nabídce některých obchodníků (třeba Biccamera a Neowing), kde je přímo uvedeno datum vydání 10. prosince a cena 7 920 jenů.

Japanese Rail Sim: Journey to Kyoto vyšla v Japonsku poprvé v listopadu 2019 ve verzi pro Switch a rovnou nabízel titulky v japonštině a angličtině. Jedná se ale o port 3DS titulu Japanese Rail Sim 3D: Journey to Kyoto, který vyšel už v říjnu roku 2014 v Japonsku a srpnu 2015 také na západě. Dispatch Games dokonce oznámil plán vydat na jaře 2020 Switch verzi i na západě, ale to bylo odloženo na nějaký dosud neohlášený termín.

Verze hry pro PlayStation 4 nabídne HQ obraz a zvuk, vytvořený pro tuto platformu. Upraveno bude i intuitivní ovládání, které nabídne realistický zážitek z řízení vlaku. Mžete si tak na vlastní kůže prožít zážitek z řízení vlaku. Titul nabízí reálné záběry z Kjóta, navíc v krásných podzimních barvách. Vyzkoušet si můžete řízení oblíbené kjótské místní linky Eizan Railway nebo linky Kurama. Obě trasy můžete projet v obou směrech. Ve hře se navíc objevuje nejnovější vyhlídkový vlak Hiei a další vyhlídkový vlak Kirara.


World Witches: United Front

Společnosti Kadokawa, ForwardWorks a Cave Interactive vydaly debutový trailer a zahájily předběžnou registraci do hry World Witches: United Front. Pokud máte zájem, a umíte dostatečně japonsky, můžete se předregistrovat do hry přes Twitter, přes LINE nebo emailem.

World Witches: United Front je "všesměrovou shoot'em up střílečkou", kde budete pohybovat zdola nahoru. Budete bojovat bok po boku čarodějnic, dívek se speciálními schopnostmi, a budete chránit svět před mimozemskou rasou Neuroi.

Hra sice nepřímo patří do série Strike Witches, Brave Witches atd., ale nabízí originální příběh, ve kterém se Witches of the world spojí a vrhnou do intenzivních 360 stupňových všesměrových bitev až pro čtyři hráče. Hráči budou prohlubovat vazby s čarodějnicemi a čelit globální krizi v podobě velitele nové 509. stíhací jednotky.

World Witches: United Front má v Japonsku vyjít pro iOS a Android letos koncem roku.

Níže se podívejte na nový trailer nebo navštivte oficiální stránky hry.


Nippon Ichi Software/Fuuraiki

Na oficiálním Twitter účtu společnosti Nippon Ichi Software byl uveřejněn tweet, obsahující následující text a obrázek: "Dostal jsem dostal od režiséra [Tatsuya] Shiiny tento obrázek..."

Snímek hodně připomíná romantickou sérii vizuálních románů od Nippon Ichi Software jménem Fuuraiki, která se zabývá hlavně tématem cestování. Pokud vám Fuuraiki nic neříká, tak nejde pouze o klasický vizuální román, ale jde víceméně o obrazovou prohlídku různých míst Japonska, což je vlastně hlavním lákadlem série. Hráč se ve hře setkává na různých reálných místech Japonska s místními obyvateli, kde probíhají různé milostné hrátky. Každý díl navíc nabízí nejen kladné konce, ale také několik tragických milostných zakončení.

Famitsu díky tomuto Tweetu začalo spekulovat, zda se nejedná o vývoj nového dílu série Fuuraiki, nebo jestli půjde o port nebo remaster. Zástupce společnosti Nippon Ichi Software ale uvedl že: "V tuto chvíli nemůžeme říct nic konkrétního, ale zůstaňte naladěni."

Pro shrnutí ještě uvádíme, že se série Fuuraiki skládá ze tří titulů. Původní Fuuraiki vyšlo poprvé pro PlayStation v lednu 2001 a na PlayStation 2 bylo portováno v září 2006. Fuuraiki 2 vyšlo pro PlayStation 2 v listopadu 2005 a Fuuraiki 3 vyšlo poprvé na PC v květnu 2013 a v únoru 2019 vyšlo s dalším obsahem pro PS Vitu. Tatsuya Shiina, který je zmíněn v tweetu, byl režisérem třetího Fuuraiki.

Killer v OP:PW4 a vlaková simulace Japanese Rail Sim

Genshin Impact

Studio miHoYo začalo uveřejnil další podrobnosti o různých postavách hry Genshin Impact, která má 28. září vyjít pro PlayStation 4, PC, iOS a Android. Switch verze je také v plánu, ale prozatím netušíme, kdy vlastně nakonec vyjde.

První z dnešních postav je Mona (dabing Konomi Kohara). Mona je astroložka, ale i mezi ostatními astrology je dost originální. Ostatní mluví s lidmi honosně a za vidinou peněz říkají pouze pozitivní věci, ale Mona se tak nikdy nechovala. Neobléká se honosně a svá slova neobalije do pouhých frází a to ani když jsou nepříjemné, třeba "Nic vám to nepřinesete, ani když se přidáte k Cechu dobrodruhů.", "Nemáš u něj šanci." nebo "Ve skutečnosti vás brzy opustí." Tato její upřímná povaha vyústila v prudký pokles počtu lidí, kteří k ní přichází a prosí o radu. Ale Mona si nestěžuje, protože jí to ponechává více času pro její osobní výzkum.

Další je Keqing (dabing Eri Kitamura). Je jednou z Liyue Qixing a věří, že činy jsou víc než slova. Pokud narazí na něco, co je třeba udělat, udělá to sama hned teď. Například se sema vydala na cestu po Liyue a pečlivě si o zemi zapamatovala každý detail, aby mohla v budoucnu maximálně využít každý poslední centimetr Liyue. Keqing se také zabývá každodenními záležitostmi Liyue, ať už velkými nebo malými, politickými nebo obchodními.

Mona

Další verze traileru najdete zde: japonská a korejská.

Keqing

Další verze traileru najdete zde: japonská a korejská.


Disgaea 4 Complete+

Disgaea 4 Complete+ je v současné době k dispozici přes Steam a Microsoft Store pro PC. Do 17. září si ji můžete pořídit s 25% slevou. K dispozici je pro PC také prostřednictvím Xbox Game Passu.

Ponořte se do příběhu revoluce a vykoupení, odehrávající se v temné a veselé říší upírů, vlkodlaků a dalších ďábelských obyvatel Netherworldu. Zapojíte se do komplexní hry, založené na taktizování, plné nepřekonatelné destruktivní akce a se spoustou speciálních funkcí, abyste své dobrodružství v Netherworldu posunuli na jinou úroveň. Připravte si na opasky pouzdra a popadněte sardinky, HD verze Disgaeay dorazila na PC.

Zdroj: Bandai Namco, Sonic Powered, Kadokawa, Twitter, Famitsu, miHoYo a NIS America

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama