V next-gen verzi Black Desert nemusíte začínat od začátku
Black Desert Online Novinka V next-gen verzi Black Desert nemusíte začínat od začátku

V next-gen verzi Black Desert nemusíte začínat od začátku

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Hra bude kompatibilní s novými konzolemi od obou týmů.

Reklama

Jihokorejské MMORPG Black Desert nabízí povedený vizuál, opravdu fantastický editor postavy a zábavný soubojový systém, jenž je příjemně živý a poměrně adrenalinový.

Kromě toho ale titul příchází i s hodinami a hodinami kolikrát až vyčerpávajícího grindu, u něhož je možná příliš okaté, že platící zákazníci mají opravdu velkou výhodu. Nicméně i tento grind může mnoho hráčům vyhovovat, o čemž ostatně svědčí i poměrně velká popularita hry, díky níž jsme se dočkali i speciální mobilní verze Black Desert Mobile.

S blížícími se novými konzolemi a jejich možnostmi zpětné kompatibility jsme se pak od tvůrců dočkali ujištění, že i Black Desert bude hratelné na nových krabičkách od Sony a Microsoftu.

Tou nejpříjemnější zprávou potom je, že pokud přejdete na novou konzoli i se svým stejným profilem (ID), tak můžete hrát za vaše staré postavy, kdy bude možné pokračovat tam, kde jste v minulé generaci přestali hrát.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama