Novinka Immortals Fenyx Rising se dočká bohatého obsahu po vydání

Immortals Fenyx Rising se dočká bohatého obsahu po vydání

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Nebude chybět ani nový svět inspirovaný čínskou mytologií.

Reklama

Immortals Fenyx Rising je novým a rozhodně zajímavě vypadajícím akčním dobrodružstvím z dílny Ubisoftu, které na první dobrou připomíná například Nintendo Switch exkluzivitu The Legend of Zelda: Breath of the Wild, což pro hru rozhodně není úplně hanebné přirovnání.

Jak posléze už bývá zvykem, tak společnost ještě před vydáním samotné hry představila obsah, na nějž se můžeme těšit v několika dávkách po jejím vydání. A ten rozhodně nevypadá vůbec špatně, ba naopak.

Immortals Fenyx Rising se dočká bohatého obsahu po vydání

Celkově se totiž dočkáme v rámci sezonního passu tří větších příběhových DLC, jenž přinesou poměrně slušnou řádku nového obsahu.

První DLC s podtitulem A New God bude pokračovat po událostech základní hry, kdy se tentokrát v roli bojovnice Fenyx podíváte na samotný Olymp, kde vás čekají různé výzvy, jenž zde byly připraveny řeckými bohy, kdy se budete snažit porazit i samotného Dia.

Další přídavek Myths of the Eastern Realm je podle mého nejzajímavější, jelikož nás zavede do kompletně nového světa, tentokrát založeného na čínské mytologii, kdy budete ovládat zcela nového hrdinu Ku, který musí opět nastolit rovnováhu mezi nebem a zemí.

Poslední z této série velkých expanzí se jmenuje The Lost Gods, přičemž se v ní vrátíme zpět do Řecka, avšak místo Fenyx budeme ovládat hrdinku Ash, a dočkáme se top-down izometrického pohledu a zcela nového systému vylepšení.

Všichni majitelé season passu navíc dostanou bonusový quest When the Road Gets Rocky.

Aby ale hráči se základní hrou nebyli smutní, tak si vývojáři připravili i obsah zdarma, kdy přijde řada na různé denní a týdenní questy, komunitní soutěže, speciální výzvy a samozřejmě různé kosmetické prvky.

Immortals Fenyx Rising vychází 3. prosince na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Předobjednávku lze udělat v herním obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama