Naughty Dog na fantasy bohužel nepracuje
Novinka Naughty Dog na fantasy bohužel nepracuje

Naughty Dog na fantasy bohužel nepracuje

Ondřej Partl

Ondřej Partl

58
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5

Koncepty na ArtStation k jejich nové hře nepatří.

Reklama

Naughty Dog je již dávno etablované studio, které nám v průběhu let přineslo hned několik videoherních trháků, jako je třeba Uncharted či The Last of Us.

Minulý rok jsme se pak dočkali druhé dílu právě z The Last of Us (naše recenze zde), tudíž aktuálně zůstává otázkou, na jaký jejich další projekt se můžeme těšit.

A někteří fanoušci by si zřejmě velmi přáli fantasy, přičemž se mohlo zdát, že tento jejich sen by se brzy mohl stát realitou, jelikož si někteří všimli, že senior concept artist z Naughty Dogu, Hyoung Nam, v listopadu na server ArtStation vypustil trojici zajímavých konceptů pod názvem Ženy severu, které lze vidět níže, přičemž popis u nich byl:

"Inspirace z nové hry. Vy víte, o čem mluvím..."

Někteří se proto začali domnívat, že ona "nová hra" mohla být právě oním připravovaným projektem, na němž toto studio aktuálně pracuje, což by podle obrázků naznačovalo, že skutečně půjde o fantasy.

Bohužel, toto přání nejspíše zůstane pouze přáním, jelikož Nam serveru IGN upřesnil, že tyto ilustrace nejsou z jejich nové hry, kdy se pouze jedná o fan art inspirovaný Assassin's Creed Valhalla, jenž právě vyšel v listopadu.

Také posléze raději upravil popis, aktuálně znějící takto:

"Inspirováno novou hrou zvanou Assassin's Creed Valhalla. Vy víte o čem mluvím..."

Přirozeně tedy zůstává záhadou, na čem Naughty Dog aktuálně pracuje.

A rozhodně na něčem ano, jelikož Neil Druckmann v půlce ledna lákal případné nové zaměstnance na to, aby šli k nim pracovat na něčem velice "cool" s několika nabízenými místy v oblasti animace, editace či programování.

Máte nějaké tipy, na čem by studio mohlo dělat? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama