Genshin Impact přichází na PlayStation 5
Novinka Genshin Impact přichází na PlayStation 5

Genshin Impact přichází na PlayStation 5

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 5 Windows PC Apple iOS Android Android

A nabídne řadu vylepšení, včetně podpory DualSense.

Reklama

Radostnou novinu pro fanoušky akční online RPG hry Genshin Impact přinesla společnost Sony skrze oficiální Twitter PlayStationu. Tato oblíbená záležitost od čínského vývojářského studia miHoYo míří na PlayStation 5, a to už letos na jaře. Hra je sice v současnosti přístupná na PlayStationu 5 skrze zpětnou kompatibilitu, ale tahle nová verze přinese vylepšený vizuál, lepší načítací časy a také podporu ovladače DualSense.

Kromě vylepšeného vizuálu a zkrácených načítacích časů se můžeme těšit také na 4K rozlišení. O tom, jak na tom bude framerate se v oznámení nic nepíše. Nicméně z ukázky můžeme vidět, že hra na PlayStationu 5 běží poměrně hladce. Přesné datum vydaní verze hry pro PlayStation 5 zatím nebylo uvedeno, ale Sony sdělila, že to bude brzy na jaře. „PlayStation 5 je ideální platformou pro posílení rozsáhlého otevřeného světa představeného v Genshin Impact, což týmu umožňuje začlenit do hry více myšlenek a nápadů, a to jak nyní, tak v budoucnu,“ uvedl vedoucí společnosti miHoYo, Forrest Liu.

Hra Genshin Impact je v současnosti dostupná na platformách Android, iOS, PlayStation 4 a PC s cross-play podporou. Tento rok by měla dorazit také na Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama