Novinka Osm minut z Genshin Impact na PS5

Osm minut z Genshin Impact na PS5

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

13
Platformy PlayStation PlayStation 5

Verze pro PlayStation 5 má vyjít již 28. dubna.

Reklama

miHoYo uveřejnili osm minut dlouhé gameplay video z PlayStation 5 verze hry Genshin Impact, která má vyjít již 28. dubna.

Podle studia je hardware konzole PlayStation 5 ideální platformou pro hraní hry Genshin Impact. Díky tomu je totiž svět Teyvat ještě podrobnější, živější a dokáže vás ještě víc vtáhnout. To je taky důvod, proč vychází PS5 verze tak brzy [dokonce dříve, než dlouho slibovaná Switch verze - pozn. autora].

Současně teď miHoYo pracujeme na vývoji dalších různých funkcí, aby byli schopni potenciál této konzole využívat naplno a dlouhodobě. Třeba došlo ke kompletnímu přepracování grafické knihovny a to úplně od základu. Také vytvořili nový systém načítání souborů, aby mohli využívat výhody SSD disků PlayStationu 5. Budoucí aktualizace tedy mají mít mnohem větší potenciál pro zvýšení vizuální kvality a výkonu. PlayStation 5 navíc umožňuje vychutnat si všechny detaily v nativním 4K rozlišení. A pokud máte HDR displej, můžete si užít ještě živější svět. SSD disky mají ještě velkou výhodu, která se projeví při teleportování z jednoho místa na druhé. To bude trvat jen pár sekund.

Ovladač DualSense dokáže reagovat na herní svět intenzivněji a protože využívá velmi odlišné technologie a podporu ovladače miHoYo přepacovává tak, aby dokázali úplně využít jeho potenciál. Budete si třeba moci všimnout, že vibrace ovladače DualSense se budou odlišovat od vibrací z původní verze hry.

Pro PlayStation 5 verzi si ještě miHoYo připravili exkluzivní verzi Qingyun Peak. Vrchol hory se stal jedním z nejoblíbenějších míst ve hře a proto se tvůrci rozhodli připravit na něm jisté překvapení.

Genshin Impact je nyní k dispozici pro PlayStation 4, pro PC a pro iOS prostřednictvím App Store a pro Android přes Google Play. Plánována je také verze pro Switch.

Zdroj: miHoYo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama