F1 2020 Novinka F1 2020 obdržela asi poslední patch

F1 2020 obdržela asi poslední patch

Marek Tvrdý

Marek Tvrdý

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Loňská F1 2020 se dočkala poslední důležité opravy kariéry, čímž uzavřela sérii letošních oprav.

Reklama

Vývoj letošního ročníku videohry Formule 1 je ve finální fázi, ale loňská F1 2020 se ještě letos dočkala několika aktualizací přinášejících důležité opravy. A jelikož poslední patch 1.18 opravuje pouze jedinou chybu, dá se předpokládat, že je již poslední opravou pro tuto hru. Pro srovnání poslední patch pro F1 2019 vyšel loni na začátku března a poslední patch pro F1 2018 vyšel koncem února 2019.

Loňská sezóna se kvůli omezením a karanténám hodně měnila, bohužel tvůrci hry se drželi kalendáře závodů, jak byl původně naplánován. Letos se však dočkáme tří v herní sérii od Codemasters nových tratí (Imola, Portimão a Džidda). Bohužel loňské Mugello se v sérii her od Codemasters zatím neobjeví a Nürburgring GP-Strecke s Istanbul Parkem zůstanou pouze ve starých hrách série.

Pokud byste si chtěli na konzolích zajezdit s monopostem připomínajícím F1 na některé z těchto tratí, pak se podívejte na náš starší článek o chybějících tratích v sérii F1. Napovíme, že v Project CARS 2 naleznete 4 z 5 chybějících tratí v F1 2020.

Po lednovém patchi 1.15, kde došlo ke zpomalení Artema Markelova, dorazil v polovině února patch 1.16, který v F1 2020 opravil nemožnost stahování setupů z Trial žebříčků a několik případů pádu hry (při vyjednávání s pilotem naplánovaným v MyTeam na stejný den; při opuštění i přepnutí na další session v Classic Full Qualifying; při opouštění či znovu-připojení k session v době, kdy hráč prochází časy v Race Director). Kromě toho bylo opraveno zvýraznění tlačítka při výběru nového zabarvení pro ‘Multiplayer and Solo Use’.

Čtvrtý březnový týden pak patch 1.17 opravil závažnou chybu, kdy po znovu-připojení k session mohla být teplota pneumatik absolutní nula (což je -273.15°C). Dále byla odstraněna chyba blokující správné spuštění hry se zapojeným volantem. Opravy se dočkalo i několik chyb vztahujícím se k pravidlům Parc Ferme a chování Safety car na trati. Počitadlo kol již bude zobrazovat správné číslo v režimu Spectator po projetí zahřívacím kolem. Současně se po této aktualizaci ve hře objevila v pořadí již pátá série Podium Pass.

Poslední dubnové pondělí pak vyšel patch 1.18 pro F1 2020, který opravil pouze jedinou chybu: pád hry při použití mid-session save v průběhu plnění programu Tyre management practice v kariéře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama