Přehled novinek z Japonska 24. týdne
Dragon Ball Z: Kakarot Novinka Přehled novinek z Japonska 24. týdne

Přehled novinek z Japonska 24. týdne

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Horor, nové gameplaye a trailery, prostě klasická smršť novinek.

Reklama

Na dnešní přehled jsem skutečně hrdý. Do poslední chvíle jsem totiž nepočítal s tím, že bych jej stihl. Nakonec se povedlo a dokonce níže najdete docela zajímavé informce, včetně docela razantních změn v prodejních žebříčcích. Omlouvám se ale za bohus, na který mi již nezbyl čas (a ani síly). Nicméně začneme zase několika krátkými zprávami:

  • Koei Tecmo vydalo japonské demo hry Samurai Warriors 5 od Omega Force. K dispozici je ke stažení pro PlayStation 4, Xbox One a Switch, ale tedy jen v Japonsku.
  • Společnost Konami oznámila celkové množství prodaných kopií hry Momotaro Dentetsu: Showa, Heisei, Reiwa mo Teiban! které překonaly hranici tři miliony kusů.
  • Společnost Arc System Works pak oznámila celkové celosvětové vyskladněné množství a digitální prodeje hry Guilty Gear: Strive, které přesáhly 300 000 kopií.
  • Australian Classification ohodnotila retingem dosud neohlášenou kompilaci her Castlevania Advance Collection. Jak již název naznačuje, Konami patrně plánuje vydat kolekci Castlevania her, které původně vyšly pro Game Boy Advance. Jedná se o tři hry - Castlevania: Castlevania: Circle of the Moon (2001), Castlevania: Harmony of Dissonance (2002) a Castlevania: Aria of Sorrow (2003).

Project Zero: Maiden of Black Water/Fatal Frame: Maiden of Black Water

Není to tak dlouho, co jsme tady v diskuzi probírali některé klasické hororové série a už tady máme zprávu od Koei Tecmo, která vydá hru Project Zero: Maiden of Black Water v Evropě (Fatal Frame: Maiden of Black Water v Severní Americe) pro PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch a prostřednictvím Steamu pro PC s podporou japonštiny, angličtiny, čínštiny (tradiční i zjednodušené), francouzštiny a němčiny.

Project Zero: Maiden of Black Water aka Fatal Frame: Maiden of Black Water byla poprvé vydána pro Wii U v září roku 2014.

Všechny hrůzy původního hororu Project Zero: Maiden of Black Water budeme moci prožít znovu v remasterovaném vzhledu, novými kostýmy a foto režimem.

Hlavní dobrodružství se skládá ze tří vzájemně propojených příběhů, které hráče vedou k odhalení děsivé pravdy, skrývající se za řadou tragických úmrtí, k nimž došlo v lese "sebevrahů".

Podívejte se níže na první trailer s oznámením hry anebo navštivte oficiální stránky hry.


Tales of Arise

Několik internetových stránek uveřejnilo ukázky z hraní Tales of Arise, tedy z nejnovějšího dílu dlouhodobé série Tales od Bandai Namca. Bandai Namco pak vydalo ještě jeden oficiální trailer, kterým představuje protagonistu hry Alphena. Ten je popisován jako "rychlý bojovník ovládající meče a celou řadu artů pro boj na blízko s jakýmkoli typem nepřítele".

Níže se již podívejte na galerii nových ukázek z hraní.

4Gamer.net

Arekkz Gaming

Famitsu

Průzkum

Bitva

Gamer.ne.jp

Bitva

Mystic Artes - Kisara a Dohalim

IGN

Tales of Arise má vyjít celosvětově pro PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One a přes Steam pro PC 10. září. V Japonsku budou konzolové verze v prodeji od 9. září.


Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - The Hinokami Chronicles

Dalšími hratelnými postavami pro režim Versus ve hře Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - The Hinokami Chronicles jsou podle Aniplexu tito: Kimetsu Gakuen Zenitsu Agatsuma, Kimetsu Gakuen Inosuke Hashibira a Kimetsu Gakuen Shinobu Kocho.

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - The Hinokami Chronicles měl v Japonsku a Asii vyjít pro PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One a přes Steam pro PC ještě letos v říjnu s japonským a anglickým dabingem i titulky. Okno vydání nebylo dlouho známo, ale v letáku, přiloženého k Blu-ray filmu Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba the Movie – Mugen Train byl již uveden přímo letošní říjen. Nicméně...

Přehled novinek z Japonska 24. týdne

... nakonec poslední číslo V-Jumpu oznámilo (viz blog Ryokuta2089), že Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - Hinokami Chronicles vyjde v Japonsku pro PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One a prostřednictvím služby Steam pro PC 14. října za 8 360 jenů (asi 1 700 Kč) a k dispozici bude také za 9 900 jenů (asi 2 050 Kč) Digital Deluxe Edition.

V prodeji pak bude pouze pro PlayStation 4 za 16 280 jenů (asi 3 400 Kč) limitovaná edice, která obsahuje držák na postavy, které pak jde umístit na ovladač (Tanjiro, Insouke a Zenitsu), klíč k předčasnému odemknutí postav Kimetsu Gakuen, 13 avatarů pro PlayStation Network, klasické i dynamické téma pro PlayStation 4 a kostýmy Butterfly Mansion Patient a Kimetsu Points.


The Great Ace Attorney Chronicles

Společnost Capcom vydala pro letošní E3 nový trailer a video, představující nové funkce v kompilaci The Great Ace Attorney Chronicles, která obsahuje jak The Great Ace Attorney Chronicles, tak The Great Ace Attorney: Adventures a The Great Ace Attorney 2: Resolve.

The Great Ace Attorney Chronicles vyjde v Severní Americe a v Evropě vůbec poprvé 27. července. Kompilace vypráví příběh předka Phoenixe Wrighta, protagonisty ikonické adventurní série Ace Attorney. Ve hře se ujímete role obhájce a budete pátrat po důkazech, argumentovat u soudu a zajišťovat spravedlivý soud.

The Great Ace Attorney Chronicles nabídne i úplně nový anglický dabing u dílů The Great Ace Attorney: Adventures a The Great Ace Attorney 2: Resolve, které byly dříve k dispozici pouze v Japonsku.

The Great Ace Attorney Chronicles je zasazena na konec 19. století, do období Meidži a do londýnské viktoriánské éry a sleduje osudy Ryunosuke Naruhoda, který se snaží očistit jména svých klientů před soudem. Hráči budou rozplétat záhady v 10 napínavých případech a osmi mini příbězích, plných známých postav, včetně detektivního esa Herlocka Sholmese.

Trailer s novými funkcemi

The Great Ace Attorney Chronicles má vyjít pro PlayStation 4, Switch a přes Steam pro PC vyjít 29. července.


Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Společnost Capcom vypustí 25. června demo hry Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin. Uložená data z dema pak půjde přenést do plné hry.

Capcom navíc oznámil, že první bezplatná aktualizace pro Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin dorazí 15. července a přidá do hry Monstie Palamute z Monster Hunter Rise.

Anglickou verzi traileru najdete zde.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin má pro Switch a přes Steam pro PC vyjít 9. července.


The Caligula Effect 2

FuRyu vydali nový osmiminutový trailer na "středoškolské" RPG The Caligula Effect 2 od studia Historia.

The Caligula Effect 2 má pro PlayStation 4 a Switch vyjít v Japonsku 24. června a koncem roku také v Severní Americe a v Evropě.


Naraka: Bladepoint

Akční battle royal hra pro 60 hráčů Naraka: Bladepoint nakonec vyjde pro PC prostřednictvím Steamu a obchodu Epic Games již 12. srpna.

Vydavatel hry NetEase Games a studio 24 Entertainment hodlají vydat hru ve třech verzích. Standardní bude obsahovat pouze základní hru, deluxe edice bude rozšířena o exkluzivní skin pro kopí a 10x Tidal Crates. Ultimate bude obsahovat vše z deluxe edice a exkluzivní oblečení Matari, exkluzivní vystřelovací hák, digitální soundtrack a digitální artbook.

Za předobjednávku jakékoli edice získáte navíc dalšího hrdinu Yoto Hime, exkluzivní oblečení Tarka Ji a dárkový kód do finální beta verze (včetně 50 000 taes a 30 000 goldů).

Předobjednávkový trailer

Nové zbraně


Danganronpa Decadence

Spike Chunsoft vydá pro Switch kolekci herní série Danganronpa v podobě nazvané Danganronpa Decadence. Bude obsahovat tituly Danganronpa: Trigger Happy Havoc Anniversary Edition, Danganronpa 2: Goodbye Despair Anniversary Edition, Danganronpa V3: Killing Harmony Anniversary Edition a nový titul ve stylu deskové hry Danganronpa S: Ultimate Summer Camp.

Vyjít má tato kompilace někdy v letošním roce, ale každá z her bude k dispozici také samostatně, ale pouze digitálně prostřednictvím eShopu Nintenda.

Kolekce byla vydána na oslavu 10. výročí Danganronpy a bude v prodeji ve standardní verzi, ale také ve sběratelské edici s látkovým plakátem od návrháře postav Danganronpy Rui Komatsuzakiho, s remixovaným OST, sadou lentikulárních obrázků Danganronpy zobrazující obal a postavy série a sběratelskou krabici

Oficiální stránky hry najdete zde.


Super Smash Bros. Ultimate

Nintendo oznámilo novou postavu do hry Super Smash Bros. Ultimate. Jedná se o Kazuyu Mishimu ze série Tekken, ale prozatím neznáme datum, od kdy půjde do bojovky stáhnout.

Režisér hry Masahiro Sakurai bude bude 28. června v 7:00 PT pořádat speciální akci Mr. Sakurai Presents: Kazuya a podrobně zde nového bojovníka představí.

Japonskou verzi traileru najdete zde.

Super Smash Bros. Ultimate je nyní k dispozici pro konzoli Switch.


Dragon Ball Z: Kakarot + A New Power Awakens Set

Bandai Namco vydá 24. září Switch verzi hry Dragon Ball Z: Kakarot + A New Power Awakens SET. Balíček tak bude rovnou obsahovat základní hru a stahovatelný obsah A New Power Awakens, nabízející dva boss fighty.

Dragon Ball Z: Kakarot vyšla poprvé pro PlayStation 4, Xbox One a přes Steam pro PC loni v lednu.


Legend of Mana

Square Enix vydali úvodní film z remasterované verze hry Legend of Mana. Ta bude obsahovat celou řadu nových upgradů, včetně grafiky převedené do HD rozlišení, přepracované a překreslené pozadí a také aktualizované uživatelské rozhraní.

Legend of Mana nabídne všem nových a starým hráčům možnost vžít se do role postavy, která se vydává hledat mystický strom Mana Tree, který viděl ve snu. Během dobrodružství se hráči setkají s několika různými příběhy, s postavami s pozoruhodným pozadím a postaví se proti hrůzostrašným příšerám v boji odehrávající se v reálném čase.

Prozkoumávat budete obrovský svět Fa'Diel, ale remaster nabídne i arc The Escad Story, kde budou hráči sledovat příběh čtyř kamarádů z dětství (Escad, Daena, Matildu a Irwin) a sledovat průběhu jejich přátelství a protichůdné motivy k jednání, odvíjející se v důsledku Faerie Wars, ke které došlo před více než deseti lety.

Kromě toho se mohou hráči v arcu Dragon Killer připojit k Larcovi, který se vydává na misi, při které chce zabít Dragons of Knowledge a vyzvat na souboj dalšího draka jménem Sierra.

Legend of Mana má celosvětově vyjít pro PlayStation 4, Switch a přes Steam pro PC 24. června.


Rune Factory 5

Společnost XSEED Games vydala pro letošní akci E3 nový trailer a screenshoty ke hře Rune Factory 5. Jde vlastně o vůbec první anglické záběry z tohoto pokračování série simulačních RPG.

Velkolepé dobrodružství ve světě fantazie startuje s hrdinou, který se po ztrátě paměti ocitá v malém městečku, přeplněného přírodou. V tomto městě začnete pracovat jako strážce pořádku a začnete nový život. Kromě běžných povinností můžete obdělávat půdu, lovit ryby v nedaleké řece a je toho ještě mnohem více. Můžete plnit úkoly měšťanů, bojovat s příšerami a nově používat silné kombinované útoky.

Rune Factory 5 je nyní k dispozici v Japonsku pro konzoli Switch a počátkem roku 2022 vyjde i na západě.


Rune Factory 4 Special

Remaster 3DS hry Rune Special 4 s podtitulem Special vyjde pod hlavičkou XSEED Games a Marvelous Europe pro PlayStation 4, Xbox One a pro PC ještě letos koncem roku.

Pro konzoli Switch vyšel tento remaster v únoru loňského roku a naši recenzi si můžete přečíst zde.


Story of Seasons: Friends of Mineral Town

Ještě jednou ze stejné stáje, tedy Vydavatel XSEED Games a vývojář Marvelous. Tentokrát jde o hru Story of Seasons: Friends of Mineral Town, která se koncem roku dostane na PlayStation 4 a Xbox One.

Story of Seasons: Friends of Mineral Town vyšla poprvé v Japonsku pro Switch v říjnu roku 2019 a následně pro Switch a přes Steam pro PC v červenci roku 2020 na západě.


Shadowverse: Champion's Battle

Karetní RPG Shadowverse: Champion's Battle sice vyšlo v Japonsku pro Swich již v listopadu roku 2020, ale do Evropy se dostane až 13. srpna v Evropě, kdy vyjde u Marvelous Europe.

Shadowverse: Champion's Battle vychází z anime adaptace strategické hry Shadowverse pro více hráčů, primárně určené pro mobilní platformu a pro PC. Champion's Battle vyjde na novou platformu a bude rozšířena o nový příběh, který má zaujmout jak nové, tak zkušené hráče.

Ve hře Shadowverse: Champion's Battle se vžijete do role studenta, který přestoupil na Tensei Academy. Váš spolužák Hiro Ryugasaki vás rychle seznámí s karetní hrou Shadowverse. Pak se spojíte s prezidentem klubu Shadowverse (a taky jediným jeho členem) Reimem a pokusíte se obnovit původní slávu klubu vítězstvím v národním šampionátu.


River City Girls

Vydavatel Arc System Works a vývojář WayForward hodlají vydat hru River City Girls ve verzi pro PlayStation 5. V některých zemích bude titul v prodeji i fyzicky.

V této legendární beat'em up sérii v 16bitovém stylu se vrhnete do ulic River City, kdy byly horkokrevní hrdinové Kunio a Riki zajati a vše nechali na svých přítelkyních Kyoko a Misako.

Hru lze projít sólově nebo v lokální kooperaci. Získáte nové dovednosti, power-upy, budete ovládat velký sortiment zbraní a na výběr máte i arzenál komb a speciálních útoků. Akce je přerušována příběhovými panely v manga a anime stylu se synth-popovým soundtrackem.

Přehled novinek z Japonska 24. týdne

River City Girls vyšla poprvé pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a prostřednictvím Steamu pro PC v září roku 2019.


River City Girls Zero

Pro Switch a "další platformy" vydá Arc System Works další hru ze série River City Girls od WayForward. Jde o River City Girls Zero, lokalizovanou verzi původní hry Shin Nekketsu Koha: Kunio-tachi no Banka z roku 1994. Switch verze bude dostupná na konci roku 2021, následovat mají další platformy.

Přehled novinek z Japonska 24. týdne

16bitová grafika River City Girls Zero, hudba a hratelnost zůstávají věrné klasickému vydání pro Super Famicom, ale jde vlastně o vůbec první lokalizaci pro západ.

Do hry byl přidán nový úvodní filmeček, nové filmové scény v anime stylu a nová ústřední melodie od Megan McDuffee.


River City Girls 2

Aby toho nebylo málo, připravuje Arc System Works s vývojáři z WayForward nový díl série s názvem ohlásili River City Girls 2. Vyjít má v příštím roce pro PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch a přes Steam pro PC.

V River City Girls 2 budete opět ovládat Misaku a Kyoko a pak další postavy jako jsou Kunio, Riki a další. Úplně nové dobrodružství vás vezme napříč všemi ulicemi River City, čekají na vás nové pohyby, noví nepřátelé, noví rekruti, nová prostředí a těšit se můžete na návrat starého nepřítele spolu se stejným nadstandardním smyslem pro humor a adrenalinovým bojem.

River City Girls 2 bude také obsahovat kooperativní akci pro dva hráče a to lokálně i online.


Super Robot Wars 30

Společnost Bandai Namco oznámila vydání hry Super Robot Wars 30, která se na oslavu 30. výročí série podívá na konzole PlayStation 4 a Switch a také na PC (přes Steam). Titul má v Japonsku i v Asii vyjít ještě letos s anglickými titulky, takže se možná podívá i na západ.

V novém příběhu hry Super Robot Wars 30 se objeví roboti z různých anime jako třeba Mazinger Z: Infinity, Super Electromagnetic Robot Combattler V, Mobile Suit Zeta Gundam a Code Geass: Lelouch of the Re;surrection.

Další informace o hře budou oznámeny na akci Super Robot Wars Hagane no Chou Kanshasai 2021 11. července.

Japonskou verzi traileru najdete zde a oficiální stránky hry zase tady.


Death end re;Quest 2

Death end re;Quest 2 nakonec vydá společnost Compile Heart v Japonsku pro Switch ještě v letošním roce.

Nakonec to není tak dlouhý odklad, protože poprvé vyšla v Japonsku pro PlayStation 4 loni v únoru a následně na západě pro PlayStation 4 a přes Steam pro PC v srpnu.


Senran Nin Nin Ninja Taisen Neptune: Shoujo-tachi no Kyouen

A máme tady druhý oficiální trailer ke hře Senran Nin Nin Ninja Taisen Neptune: Shoujo-tachi no Kyouen od společnosti Compile Heart. Trailer představuje svět hry, její příběh, postavy, herní systémy a noho dalšího. Také můžeme vlastně poprvé pořádně slyšet hlasy postav.

Senran Nin Nin Ninja Taisen Neptune: Shoujo-tachi no Kyouen má v Japonsku vyjít pro PlayStation 4 již 26. srpna.


Mon-Yu

V Japonsku je od tohoto týdne ke stažení demo RPG Monster wo Taoshite Tsuyoi Ken ya Yoroi wo Te ni Shinasai. Shindemo Akiramezu ni Tsuyoku Narinasai. Yuusha Tai ga Maou wo Taosu Sono Hi wo Shinjiteimasu. (nebo ve zkratce Mon-Yu) od studia Experience. K dispozici je prostřednictvím japonského eShopu Nintenda.

V demu lze projít první úroveň dungeonu Demon King Tower, včetně finálního boss fightu.

Uložená data z ukázky lze přenést do plné hry, která má v Japonsku vyjít pro Switch 15. července.


Mushihimesama

Vydavatel Live Wire hodlá pro Switch vydat shoot'em up akci Mushihimesama s podporou angličtiny, japonštiny a čínštiny (zjednodušené a tradiční). Zároveň chce ještě letos vydat hry Espgaluda II a DoDonPachi Resurrection.

Mushihimesama je akce zasazená do různého prostředí, od svěžích lesů až po lávové sopečné krátery, kde budete likvidovat armády hmyzu. Každá stage nabízí mid-bosse, roje nepřátel a náročného finálního bosse. Na výběr jsou tři obtížnosti a každá nabízí tři režimy pro další přizpůsobení. V Original Modu proti vám sice nejde tolik střel, ale i když se pohybují rychle, je k přežití nutná opatrnost. U Maniac Mode jsou střely pomalejší, ale je jich víc a v režimu Ultra jsou nepřátelské útoky opravdu intenzivní a na nejvyšší skóre dosáhnou jenom ti nejzkušenější.


Kochira, Haha Naru Hoshi Yori

Nippon Ichi Software se pochlubili debutovým trailerem k nově ohlášenému yuri vizuálnímu románu Kochira, Haha Naru Hoshi Yori od studia Daisyworld.

Kochira, Haha Naru Hoshi Yori má v Japonsku vyjít pro PlayStation 4 a Switch 28. října.


Doki Doki Literature Club Plus!

Tato hra sice na první pohled nevypadá, ale ve skutečnosti nepochází z Japonska. Jedná se o Doki Doki Literature Club Plus! od studia Salvato, kterou vydá společnost Serenity pro PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch a pro PC (přes Steam a Serenity Forge) digitálně 30. června.

Vítejte v děsivém světě poezie a romantiky. Ve hře Doki Doki Literature Club Plus! budete psát básně a snažit se vyvarovat případným chybám, abyste dosáhli dokonalého konce. Nově budete mít šanci zjistit, proč je Doki Doki Literature Club jednou z nejoblíbenějších psychologických hororových her tohoto desetiletí.

Hlavní postava hry se sice ke Klubu připojí ne moc ochotně, ale to ji nebrání najít romantiku. S každou básní, kterou napíšete, a každou volbou, kterou uděláte, okouzlíte objekt své lásky a také začnete rozvíjet hrůzy této školní romantiky. Originální zážitek ze hry Doki Doki Literature Club je nyní zpět ve verzi Plus! s novými funkcemi a novým obsahem.

Jde o šest nových vedlejších příběhů o přátelství a literatuře, více než 100 obrázků, které můžete odemknout, včetně nových herních tapet a dosud nevydaných konceptů a náčrtů. Dále jde o 26 hudebních skladeb, včetně 13 zcela nových skladeb od Nikki Kaelar a speciálních hostů (Jason Hayes a Azuria Sky). Celá hra pak prošla vizuálním upgradem ve full HD.

Serenity Forge prostřednictvím svého online obchodu nabízí i prémiovou fyzickou edici hry pro konzole PlayStation 5, PlayStation 4 a Switch obsahující fyzickou kopii hry, sadu čtyř postaviček, kód ke stažení soundtracku (vytištěn na kartičce ve tvaru diskety), sadu 17 samolepek, členskou kartu Doki Doki Literature Clubu a exkluzivní báseň od Moniky (jedné z herních postav).

Níže se ještě můžete podívat na aktuální gameplay trailer.


Prodeje podle Famitsu

Za období od 8 . do 15. června 2021. V závorkách jsou uvedeny celkové prodeje od vydání.

Software

  1. Game Builder Garage (Switch) – 71 241 ks (novinka)
  2. Final Fantasy VII Remake Intergrade (PlayStation 5) – 20 889 ks (novinka)
  3. Ratchet & Clank: Rift Apart (PlayStation 5) – 14 663 ks (novinka)
  4. Miitopia (Switch) – 14 579 ks (147 402 ks)
  5. Ring Fit Adventure (Switch) – 13 507 ks (2 627 908 ks)
  6. Ninja Gaiden: Master Collection (PlayStation 4) – 12 210 ks (novinka)
  7. Monster Hunter Rise (Switch) – 11 951 ks (2 257 335 ks)
  8. Guilty Gear: Strive (PlayStation 4) – 11 722 ks (novinka)
  9. Minecraft (Switch) – 11 661 ks (1 995 228 ks)
  10. Momotaro Dentetsu: Showa, Heisei, Reiwa mo Teiban! (Switch) – 9 802 ks (2 223 507 ks)

Hardware

  1. Switch – 61 766 ks (16 304 390 ks)
  2. Switch Lite – 16 551 ks (3 889 413 ks)
  3. PlayStation 5 – 15 648 ks (684 515 ks)
  4. PlayStation 5 Digital Edition – 3 771 ks (135 284 ks)
  5. Xbox Series X – 2 182 ks (36 185 ks)
  6. PlayStation 4 – 1 185 ks (7 792 135 ks)
  7. Xbox Series S – 512 ks (12 642 ks)
  8. New 2DS LL (včetně 2DS) – 395 ks (1 165 619 ks)

Zdroj: Serenity, Famitsu, Aniplex, Square Enix, NetEase Games, Arc System Works, XSEED Games, Nintendo, Koei Tecmo, Spike Chunsoft, Bandai Namco, Ryokutya2089., FuRyu, Nippon Ichi Software, Compile Heart, IGN

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama