WRC 10 Novinka WRC 10 vychází už příští týden

WRC 10 vychází už příští týden

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Jaké novinky si pro nás autoři připravili?

Reklama

Vývojáři z francouzského studia Kylotonn (KT Racing) připravují kromě očekávaného Test Drive Unlimited Solar Crown i nový díl série WRC. Zatímco na vydání nového Test Drive si ještě nějaká ten pátek počkáme, WRC 10 je už za rohem. Autoři sérií ukázek postupně odhalili různé novinky, které nový ročník přinese.

Po vzoru reálného šampionátu nás čekají čtyři nové země v podobě Estonska, Belgie, Chorvatska a Španělska. Celkem se můžete těšit na 120 rychlostních zkoušek a 52 oficiálních týmů z letošní sezony, které budou rozdělené to tříd WRC, WRC2, WRC3 a Junior WRC.

V Kylotonnu se pro letošek rovněž více podívali do minulosti. Těšit se proto můžete na 6 legendárních podniků v čele s rallye Acropolis a San Remo. K dispozici bude i 20 historických vozidel z různé doby. Kompletní vozový park si můžete prohlédnout zde.

Vývojáři dále slibují vylepšený kariérní režim, upravenou fyziku a zvuky, podporu eSportu a nově i editor polepů. Vůbec poprvé v sérii si tak vozidla budete moci přemalovat do vlastních týmových barev.

WRC 10 vychází 2. září na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S. Hráči na PC by mohli ocenit, že už série nebude mít roční exkluzivitu pro Epic Games Store, jako tomu bylo v případě minulých ročníků. Letošní díl se proto v den vydání podívá i na Steam.

Těšíte se na nové WRC?

WRC 10 si můžete předobjednat v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama