Nejvýdělečnější hry na Steamu z 15. týdne
Elden Ring Novinka Nejvýdělečnější hry na Steamu z 15. týdne

Nejvýdělečnější hry na Steamu z 15. týdne

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Windows PC

Prvenství tentokrát však uzmul hardware.

Reklama

Stránka SteamDB opět přinesla žebříček nejvýdělečnějších her na Steamu z uplynulého týdne, který tentokrát končil 17. dubna.

A konečně se na první místo podařilo dostat kusu hardwaru, jímž je handheld Steam Deck. Je však třeba poznamenat, že ten se prodává za poněkud vyšší cenu než hry, tudíž kusů nemusel prodat zase tolik. Nicméně se rozhodně jedná o úspěch.

Vítěz z minulého týdne, tedy LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, se musel "odklidit" až na třetí a čtvrtou pozici, jelikož na druhé místo se opět zpět vyhoupl Elden Ring.

Nicméně slevy rozhodně pomohly rozšíření hráčské základny v pirátském Sea of Thieves, jelikož to se dostalo na páté místo (minule šesté).

Díky vysoké ceně se pak v žebříčku stále drží i Valve Index VR Kit, který je z nějakých důvodů následován Call of Duty: Black Ops III (samozřejmě za to mohou slevy, ale proč zrovna tento díl?).

Každopádně slevová akce a nový update vykopl nahoru i vesmírnou odyseu v No Man's Sky, hráči si nakupovali prémiovou měnu do The Elder Scrolls Online a na chvostu se nalézá Dread Hunger, který v žebříčku setrvává už 7. týden.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama