Souhrn recenzí hry Starship Troopers: Terran Command
Novinka Souhrn recenzí hry Starship Troopers: Terran Command

Souhrn recenzí hry Starship Troopers: Terran Command

Martin Pritula

Martin Pritula

Platformy Windows PC

Jaké známky si nová RTS odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Před několika dny vyšla na PC nová real-time strategie Starship Troopers: Terran Command z univerza Hvězdné pěchoty, která se v naší měsíční anketě umístila na první příčky nejočekávanějších her.

Jak hra dopadla u zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí hry Starship Troopers: Terran Command

GameGrin

Starship Troopers: Terran Command je skvělá real-time strategie, ve níž povedete své vojáky k vítězství proti mimozemským silám, které se snaží ovládnout galaxii. Díky několika nastavením obtížnosti je navíc hra přístupná takřka každému.

95 %

Everyeye

Všichni fanoušci filmů, pokud jsou samozřejmě také milovníky RTS, se mají rozhodně na co těšit.

90 %

IGN Italy

Velmi pěkné vylíčení imaginární válečné vřavy, kterou Heinlein vytvořil. Rozverná strategická hra, která se nebojí zkoušet nové věci. Možná není dokonalá, ale za tu cenu poskytuje velmi dobrou zábavu.

80 %

Cultured Vultures

Nemá sice takovou sílu ani originalitu jako satirický film, podle kterého vznikla, ale i tak Starship Troopers: Terran Command nabízí spoustu vzrušující zábavy.

75 %

GameWatcher

Nemyslím si, že Starship Troopers: Terran Command přináší v žánru real-time strategií mnoho nového, ale dobré využití licence posouvá hru na vyšší úroveň. Navíc zabíjení brouků nikdy nevyjde z módy.

75 %

Eurogamer Italy

Starship Troopers Terran Command skvěle zapadá do stále se rozrůstající rodiny RTS. Hra dělá vše co má a nesnaží se o jakoukoliv inovaci žánru. Hra respektuje svou předlohu takřka dokonale, což jistě všechny fanoušky opravdu potěší.

70 %

PC Invasion

Starship Troopers plně využívá svou filmovou licenci, ovšem samotným misím chybí kreativita.

70 %

Screen Rant

Starship Troopers - Terran Command je příjemným přírůstkem do žánru RTS, zejména pro fanoušky série. Titul nepřináší revoluční změny, které by jej odlišovaly od konkurence, ale přesto nabízí nové sci-fi dobrodružství. Herní postavy nejsou nijak zvlášť zapamatovatelné a technické problémy hře brání stát se skvělým titulem. Fanoušci nejlepších RTS her by mohli získat solidní přírůstek do své herní sbírky, zatímco filmoví fanoušci mohou zažít příjemné vzpomínky na svou oblíbenou sérii.

60 %

AusGamers

Jako klasická RTS by se vám Starship Troopers: Terran Command mohla líbit. Převedení atmosféry a stylu filmové předlohy se dokonale vydařilo, ovšem kromě několika technických problémů jsme narazily na to, že je výchozí obtížnost příliš snadná a hra po dokončení kampaně téměř nic nenabízí, kvůli čemuž jde v podstatě o zážitek na jedno dohrání. I přesto ale hru spíše doporučujeme.

60 %

GAMINGbible

Pokud máte rádi Starship Troopers z roku 1997 nebo celou sérii, určitě si zamilujete možnost velet vlastní Hvězdné pěchotě ve hře Starship Troopers: Terran Command. I když se nejedná o nejlepší strategii, stále je to RTS, která stojí za to, zejména pokud chcete jen ničit nekonečné vlny brouků. Jde o zajímavý přírůstek do série Starship Troopers, která má očividně své publikum i tolik let po vydání prvního filmu, nemluvě o 63 let staré knižní předloze.

60 %

NME

Starship Troopers: Terran Command je propracovaná RTS, která by ještě před 20 lety vzbudila světový ohlas. Nyní je ale jakousi připomínkou toho, jak daleko od té doby strategické hry pokročily. Terran Command potěší každého, kdo chce retro zážitek, dokonce tak hra i vypadá, ale dnes je to už zkrátka strašná nuda.

60 %

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama