Původní Dark Souls si už online na PC nezahraje, další díly naopak ožívají
Dark Souls Novinka Původní Dark Souls si už online na PC nezahraje, další díly naopak ožívají

Původní Dark Souls si už online na PC nezahraje, další díly naopak ožívají

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Windows PC

From Software stále řeší problémy se servery.

Reklama

V lednu letošního roku jsme vás informovali o vypnutí serverů u PC verzí několika dílů ze série Dark Souls. Jmenovitě se jednalo o tituly Dark Souls: Prepare to Die Edition, Dark Souls: Remastered, Dark Souls II, Dark Souls II: Scholar of the First Sin a Dark Souls III. Důvodem vypnutí byly bezpečnostní problémy, kvůli kterým mohli hackeři přes PvP servery získat přístup k počítačům jednotlivých hráčů.

V srpnu vývojáři z From Software oznámili, že opětovně spouští servery pro Dark Souls III. U ostatních her se však situace nezměnila a online služby včetně multiplayeru tak zůstávaly hráčům na PC zapovězeny.

S další aktualizací přicházejí autoři až nyní. Dobrou zprávou je, že došlo ke spuštění serverů pro Dark Souls II: Scholar of the First Sin, na které by měl již brzy navázat původní druhý díl.

Obnovení online služeb se dle slov vývojářů v nespecifikovaném termínu dočká rovněž Dark Souls: Remastered. Naopak původní Dark Souls: Prepare to Die Edition si už online nezahrajete. From Software v tomto případě z důvodu zastaralého systému online složky snahu o opětovné zprovoznění serverů vzdal.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama