Need for Speed Unbound bude obsahovat editor postav
Need for Speed Novinka Need for Speed Unbound bude obsahovat editor postav

Need for Speed Unbound bude obsahovat editor postav

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

10
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Vizuální úpravy se nebudou týkat pouze vozidel.

Reklama

Vývojáři ze studia Criterion Games prostřednictvím oficiálních stránek přiblížili možnosti úprav a vylepšení v chystaném Need for Speed Unbound. Na začátku článku vývojáři odhalují, že si při prvním spuštění hry budete moci vytvořit vlastní postavu. Na výběr dostanete z několika výchozích modelů, které bude možné posléze detailněji upravovat. Zástupci studia kromě volby pohlaví a barvy pleti zmiňují například přizpůsobení obličeje, vlasů, barvy oči nebo výšky hlasu.

Po splnění této fáze se v rámci tvorby postavy přesunete k oblečení. I v tomto případě autoři lákají na nepřeberné množství variant a možností. Oblečení bude samozřejmě možné v průběhu hry měnit. Dá se předpokládat, že budou vývojáři Need for Speed v těchto mechanikách minimálně z části vycházet z tvorby postavy ve sportovních sériích FIFA/Madden NFL, které běží na stejném enginu a rovněž je vydává EA.

Jelikož ale Need for Speed Unbound nadále zůstává především závodní hrou, tak budou většinu hráčů asi přece jenom více zajímat možnosti v oblasti vylepšování vozidel. V této kategorii se můžete těšit na vizuální i výkonnostní úpravy.

Need for Speed Unbound bude obsahovat editor postav

V rámci vizuálních vylepšení budete moci upravovat nárazníky, disky, světlomety, boční lišty, okna, brzdové třmeny nebo poznávací značky. K dispozici má být také nespočet různých potisků a barevných kombinací. Pokud byste si ale chtěli ušetřit práci, tak vám hra naservíruje už hotovou upravenou karosérii (body kit).

Co se týče výkonnostních úprav, tak ty se budou ve formě nových dílů odemykat postupně. Z jednotlivých součástek budete moci měnit například sání, řídící jednotku, palivový systém, výfuk, turbodmychadlo, nitro, odpružení, brzdy, pneumatiky, spojku, převodovku nebo diferenciál. Poměrně rozsáhlé možnosti úprav a vylepšení nabízelo už předchozí Need for Speed Heat. Nový díl s podtitulem Unbound by tak v tomto směru měl na svého předchůdce navázat a možná přidat i něco navíc.

Níže se můžete podívat na záběry z hraní, které byly zveřejněny před dvěma týdny. Need for Speed Unbound vychází 2. prosince na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama