Medal of Honor se vrací ve formě fanouškovské předělávky
Medal of Honor Novinka Medal of Honor se vrací ve formě fanouškovské předělávky

Medal of Honor se vrací ve formě fanouškovské předělávky

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

6
Platformy Windows PC

Vyzkoušejte si bezplatné demo.

Reklama

Kdysi velice populární série Medal of Honor se v poslední době připomněla pouze dílem Above and Beyond, který byl ale určen pouze pro VR. Poslední plnohodnotný díl s podtitulem Warfighter vyšel už v roce 2012. Nic přitom aktuálně nenasvědčuje tomu, že by vlastník práv v podobě společnosti Electronic Arts měl v úmyslu nějakým velkým dílem sérii opět restartovat.

Jak už to v takových případech bývá, tak se ke slovu musí přihlásit komunita. Pozornost si zaslouží už nějakou dobu připravovaný neoficiální remake hry Medal of Honor: Underground, která původně vyšla na první PlayStation v roce 2000. Tento díl se následně podíval ještě na Game Boy Advance, ale na PC nikdy nevyšel. V rámci série Medal of Honor šlo o titul, který vyšel pouhý rok po vydání vůbec prvního dílu.

Předělávka nese příznačný název Medal of Honor Reborn a nově se dočkala vydání bezplatné demoverze. Její autor s přezdívkou TheMrBenpulido si jako základ zvolil hru Return To Castle Wolfenstein, na jehož základech titul postavil. Jelikož se v zásadě jedná o pouhou modifikaci pro RTCW, tak nelze od výsledného produktu logicky očekávat moderní grafiku na úrovni dnešních AAA her. Primárně jde o to přinést na PC nikdy nevydaný díl kultovní série a možná tímto způsobem EA připomenout, že má v rukávu schovanou sérii, která by si nějaký důstojný návrat opravdu zasloužila.

Medal of Honor Reborn si ve formě modifikace můžete stáhnout zde.

Přáli byste si návrat série Medal of Honor?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama