Need for Speed Unbound můžete hrát již dnes
Need for Speed Novinka Need for Speed Unbound můžete hrát již dnes

Need for Speed Unbound můžete hrát již dnes

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

16
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Vychází nové Need for Speed.

Reklama

Dnes v osm hodin ráno našeho času své brány otevřelo Need for Speed Unbound. Hra je momentálně k dispozici pouze vybrané skupině hráčů. V první řadě se jedná o uživatele, kteří si hru předobjednali v dražší edici s přízviskem Palace za 80 eur.

Plnou verzi hry si už nyní mohou užívat také předplatitelé služby EA Play Pro, která je k dostání pouze na PC. Vydavatelství Electronic Arts ale po vzoru svých předchozích her nabízí 10 hodin dlouhý trial, který je součástí základní verze předplatného EA Play. Tato verze je k dispozici na PC, PlayStationu i Xboxu.

Základní EA Play je zároveň součástí předplatného Xbox Game Pass Ultimate, takže si nové Need for Speed mohou už nyní zahrát i předplatitelé této služby. Need for Speed Unbound oficiálně vychází 2. prosince v 08:00 našeho času, kdy bude k dostání všem hráčům na PC (Steam), PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S.

Níže se můžete podívat na HW nároky, o kterých jsme vás společně se seznamem podporovaných volantů před několika dny informovali v samostatné novince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama