Umělá inteligence v Call of Duty Warzone 2.0 poráží všechny hráče
Novinka Umělá inteligence v Call of Duty Warzone 2.0 poráží všechny hráče

Umělá inteligence v Call of Duty Warzone 2.0 poráží všechny hráče

Adam Král

Adam Král

17
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hráči na AI zkrátka nemají.

Reklama

Nepřátelé ovládaní počítačem mají prakticky jen dva typy obtížnosti. Zatímco jedni vás nenajdou, ani když budete pochodovat přímo za jejich zády, druzí si vás všimnou na 200 metrů, když se budete v podřepu plížit. Vybalancovat umělou inteligenci je tak občas velmi obtížné. V momentální chvíli se jedná o úkol, který dělá vývojářům Warzone 2.0 dost velké problémy.

Fanoušci FPS série Call of Duty si nový herní mód s názvem DMZ poměrně pochvalují. Vrací se totiž nemilosrdný boj, který na jedné straně přináší skupinu hráčů a na té druhé takřka nekonečné zástupy počítačem ovládaných protivníků. Samotný nápad je poměrně dobrý, hráč potřebuje trochu toho taktického ducha, aby zvítězil. V poslední době se ale začaly množit případy, které ukazují, že počítačem ovládaní protivníci jsou neporazitelní.

Na Twitteru začala většina uživatelů komentovat, že umělá inteligence je lepší, než 80 % všech hráčů. Je to totiž AI, která vidí za stěny a ví přesně, kde se nacházíte. Twitter a Reddit tak zaplavily desítky klipů, ve kterých hráči prohrávají proti neporazitelné umělé inteligenci. Jeden z klipů ukazuje hráče, který jen vylezl z krytu a okamžitě schytal raketu do obličeje a zemřel.

Pro všechny hráče tak nyní mód DMZ představuje obrovskou výzvu, kterou takřka nelze dokončit. Myslíte si, že je až moc realistický zážitek v pořádku?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama