Vzniká překlad pro Marvel's Guardians of the Galaxy
Guardians of the Galaxy Novinka Vzniká překlad pro Marvel's Guardians of the Galaxy

Vzniká překlad pro Marvel's Guardians of the Galaxy

Filip Svoboda

Filip Svoboda

12
Platformy Windows PC

Na neoficiální češtině pracuje skupina Lokalizace.net.

Reklama

Marvel's Guardians of the Galaxy se dočkají neoficiálního překladu do češtiny. Rok a několik měsíců po vydání hry to oznámila skupina překladatelů na webu Lokalizace.net. Upozorňuje ale, že jde o velkou hru se spoustou textu, a tak proces překladu nějakou dobu potrvá.

„Bude to lokalizace, která patří do třídy relax, takže nečekejte, že to bude nějak super rychle, ale zajisté se budeme snažit. Textu je tam hodně, je to prostě ukecaná hra, ale co naděláme, že?“ vysvětlují překladatelé na svém facebookovém profilu.

Z technické stránky by podle nich neměly nastat žádné potíže a lokalizace se má ujmout jeden ze zkušených členů týmu: „Tento projekt povede velice zkušený překladatel St_Jay a tímto mu chceme také pogratulovat, že během následujících týdnů to nebude mít lehké, ale on to určitě zvládne jako nic.“

Lokalizace.net v poslední době vypustily překlad Stray, Resident Evil: Village nebo beta verzi češtiny pro Far Cry 6. V současnosti finišují mimo jiné The Callisto Protocol.

Marvel's Guardians of the Galaxy se nám moc líbili, v recenzi jsme napsali: „Videoherní Strážci galaxie jsou nesmírně výpravnou vesmírnou operou, která je schopna hráče uhranout brilantně napsanými a živými charaktery, poutavým vyprávěním s výbornou gradací, barvitým světem, precizně vybranou hudbou i stylovými souboji.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama