Alfa verze Hyenas budí rozporuplné pocity
Hyenas Novinka Alfa verze Hyenas budí rozporuplné pocity

Alfa verze Hyenas budí rozporuplné pocity

Filip Svoboda

Filip Svoboda

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Akce od autorů Total War přinese stav bez tíže i tři herní měny.

Reklama

Hyenas, novinka od Creative Assembly, se poodhaluje díky rozhovorům, které vedl s testery pod zárukou anonymity v posledním půl roce magazín Insider Gaming. V současnosti hra prochází alfa testováním a dojmů přibývá. Pro titul od autorů Alien: Isolation nebo série Total War ale vyznívají značně rozporuplně.

Hra se představila loni v červnu. Už tehdy jsme se dozvěděli, že půjde o PvPvE střílečku, ve které se střetne pět tříčlenných týmů v boji o popkulturní poklady boháčů vyrážejících z Marsu směrem k umírající Zemi. A už tehdy hráče zaujala výrazná stylizace. Samotnou grafiku si testeři spíše pochvalují, připomíná jakési realističtičtější Borderlands.

Stejně kladně se ale nestaví respondenti k postavám. Nejenže některé příliš nezapadají do světa, který Hyenas představuje, ale nezřídka hráče téměř otravují. Jejich promluvy jsou přepálené a zahlcující. Přestože si navíc mohli testeři vybrat z osmi různých charakterů, neshledali je dostatečně odlišnými.

Ačkoli nebude hra free-to-play, obsahovat má hned tři různé měny. Takzvané Yeenacoiny se získávají prodejem uloupeného zboží a používají se jak k odemčení jednotlivých postav, tak k nákupu kosmetických doplňků. Pro další dvě měny není v současné době ve hře využití, ale půjde o měnu prémiovou a obdobu zkušenostních bodů.

Pozitivní ohlasy se snášejí na pasáže ve stavu bez tíže. Přinášet mají zajímavé a netradiční situace. Více o nich mluvili vývojáři v exkluzivním rozhovoru pro Zing. Možná nejdůležitější prvek hry – gunplay – je podle některých výborný, jiní si stěžují na absenci zpětného rázu a přílišnou odolnost nepřátel.

Hyenas dorazí letos na PC a obě generace konzolí PlayStation a Xbox.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama