Podívejte se na uniklé záběry z multiplayerového Horizonu
Horizon Call of the Mountain Novinka Podívejte se na uniklé záběry z multiplayerového Horizonu

Podívejte se na uniklé záběry z multiplayerového Horizonu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Projekt zaujme zejména svou stylizací.

Reklama

Na internetu se objevilo video, které údajně ukazuje záběry ze zrušeného multiplayerového režimu pro Horizon: Forbidden West. S jistotou však nelze přesně říci, zda záběry opravdu pocházejí z tohoto projektu. Právě zrušená multiplayerová složka pro Horizon: Forbidden West, o které se minulosti mluvilo, se ale jeví nejpravděpodobněji.

Rovněž by ale mohlo jít o ranou verzi samostatného multiplayerového projektu od studia NCSoft. Podle starších náznaků by nespecifikovaný titul pro více hráčů měl vznikat i přímo ve studiu Guerrilla Games, takže nelze vyloučit ani tuto variantu a vlastně ani kombinaci všeho výše zmíněného. Je však jisté, že záběry, na které se můžete podívat zde, pochází z rozpracované verze, jež má k hotové hře ještě daleko.

I tak je ale dobře patrná výraznější stylizace, kterou kromě samotných záběrů z hraní ukazuje také níže přiložený uniklý artwork. Jde každopádně o další zajímavý střípek, jež naznačuje, že bychom se v dohledné době opravdu mohli dočkat samostatné multiplayerové hry ze série Horizon.

Podívejte se na uniklé záběry z multiplayerového Horizonu
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama