EA mělo zrušit singleplayerovou hru ze světa Apex Legends
Apex Legends Novinka EA mělo zrušit singleplayerovou hru ze světa Apex Legends

EA mělo zrušit singleplayerovou hru ze světa Apex Legends

Filip Svoboda

Filip Svoboda

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Takzvaný Titanfall Legends měl pomoci růstu rozsáhlejší platformy.

Reklama

Společně s ukončením provozu mobilních verzí Apex Legends a Battlefieldu se mělo EA rozhodnout zastavit i vývoj zcela nového singleplayerového titulu ze světa Apex Legends, respektive Titanfallu. S informací přišla agentura Bloomberg.

O hře pro jednoho hráče od Respawn zasazené do známého světa jsme psali už loni v červenci. Tehdy se správně dedukovalo, že nepůjde v pravém slova smyslu o Titanfall 3. Teď kódové označení projektu odhalil novinář Jeff Grubb. Mísit se v něm měly názvy obou oblíbených titulů – Titanfall Legends.

Právě Titanfall Legends měl být společně s blížícím se deathmatch módem pro Apex jedním z prvních kroků k rozsáhlejší platformě pod křídly Electronic Arts. Společnost se měla inspirovat u Activisionu a Call of Duty. Kampaň měla být zaměřená na hrdiny známé z Apex Legends a vývojáři se snažili docílit hratelnosti jako by se potkali John Wick a Tony Hawk.

Zpráva o zrušení měla být interně rozeslána ve středu. Na hře pracovalo asi padesát zaměstnanců. Část z nich bude přiřazena k jinému projektu, další budou propuštěni, dodává Bloomberg.

Ve studiu Respawn aktuálně vzniká Star Wars Jedi: Survivor, tým ale pracuje také na FPS ze světa Hvězdných válek a zbrusu novém IP.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama