Diablo II Resurrected si budete moci brzy zahrát v češtině
Diablo Novinka Diablo II Resurrected si budete moci brzy zahrát v češtině

Diablo II Resurrected si budete moci brzy zahrát v češtině

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

12
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Lokalizace je na cestě.

Reklama

Ačkoli v posledních měsících poutá značnou pozornost především blížící se Diablo IV, tak se v rámci této novinky vrátíme ke hře Diablo II Resurrected. Jedná se o remaster dodnes ceněného druhého dílu, který Blizzard vydal v srpnu roku 2021. Stejně jako u většiny her od tohoto vydavatele jsme se bohužel ani v tomto případě oficiální české lokalizace nedočkali .

Zapojit se proto opět musela komunita s fanouškovským překladem pro PC verzi. Jeho autor s přezdívkou Max Prasak prostřednictvím webu prekladyher.eu oznámil, že překlad jej již téměř dokončen a momentálně probíhá jeho testování v uzavřené betě. Vydání hotové češtiny by proto již nemělo být daleko.

Stejný autor před časem přeložil původní verzi hry z roku 2000, jejíž překlad však není s remasterem kompatibilní. Vylepšená a rozšířená čeština pro Diablo II Resurrected by to však měla změnit. Bližší informace o překladu můžete načerpat na stránkách prekladyher.eu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama