Mafia 4 by mohla nabídnout multiplayer a stealth mechaniky
Mafia Novinka Mafia 4 by mohla nabídnout multiplayer a stealth mechaniky

Mafia 4 by mohla nabídnout multiplayer a stealth mechaniky

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

11
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Dostávají se k nám další náznaky z připravovaného dílu.

Reklama

V pondělí jsme vás informovali o nově otevřené pozici ve studiu Hangar 13, která by mohla naznačovat budoucnost série Mafia. Dnes se k nám dostávají další zajímavé střípky, které opět pochází z aktualizovaného seznamu volných pozic na platformě LinkeIn. Tentokrát se jedná o pozice Principal Designer AI a Lead AI Designer, u kterých zaujme zmínka o navrhování bojových a stealth mechanik. Dá se díky tomu předpokládat, že se v nové Mafii objeví také stealth, který byl v omezené míře přítomen také ve starších dílech.

O něco překvapivější informaci obsahuje pozice Senior Systems Designer. V inzerátu je zmíněno, že se na tuto pozici hodí člověk se zkušenostmi s AAA hrami pro více hráčů a tituly s live service prvky. Zatímco u prvních dvou pozic je explicitně uvedeno, že se týkají nové Mafie, tak u tohoto volného místa není konkrétní titul uveden. Nelze tedy vyloučit, že se minimálně v tomto případě nabídka vztahuje k jiné hře.

V souvislosti se studiem Hangar 13 se ale zmínka o titulu s live service elementy neobjevuje poprvé. Ve studiu dokonce delší dobu vznikal projekt s označením Volt, který měl být na multiplayeru a live service modelu postavený. Jeho vývoj byl ale nakonec v roce 2021 zrušen. V návaznosti na to, se studio mělo zaměřit právě na vývoj nové Mafie. Nedá se tedy vyloučit, že si Mafia 4 z tohoto nikdy nevydaného projekty některé prvky vypůjčí.

Mafia 4 by mohla nabídnout multiplayer a stealth mechaniky
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama